Mure 10.04.06 / Peavalu

Külastaja küsib:

juba 5 aastaselt põen peavalusi jubedaid kiskusin juukseid peast välja pärast peavalu olid juuksed kanged ja seisid püsti ja kammida oli vastik tunne ,12 põdesin juba kolmiknärvi parem kulm diag alles 97 aastal ja ka migreen 97 aastal ,82 aastast ei talu ma magades ütki krõpsu peab olema täielik vaikus kui miskit on mänginud tõusen üles ja mul on hirmus peavalu ka ei talu ma nälgimist üle 15 tunni kui kohe söön kaob peavalu 15 minutiga kui pea valutab ja tugev heli on siis on tunne et ajud lendavad peast välja ka on üks imelik sümtom veel silmad neile tuleb ette viskab ette suvalistesse kohtadesse vatitropid silmaarst ütles pole tema viga siis hõõrun silma ja tropp kaob nad kujult sagarikud 82 aastal sõin ma selle puhul perameiini mürgine aga aitas praegu pole sellist rohtu mis aitaks...
MILLEGA ON TEGU???
LISAN JUURDE VEEL KÕIKSUSE LAPS:::
VATITROPID MIS SILMADESSE TULEVAD EI TEKI ÜHE PEAVALU AJAL VAID IGAPÄEVASES ELUS KÕIGE VILETSAM ON AUTOROOLIS ja siis on nägu osa pildist nähtamatu ja kui hõõrun siis kaob silmast aga silmaarsti rida see ei ole käisin möne aasta eest keskhaiglas-NOH HÄIRIV EHK PAHA ASI-no mul on ka hüpertonsia aga UVÕ?
VÕIBOLLA on tingitud need vatitropid günest küsida võib tädi LIINA käest ta on mul 10 aastat günek olnud-DR:KADRI -LIINA VAHULA...asi selles et ta on kats kordaseoses emakrebendiga tööõnnetus 88 aasta 9 jaan seal sees om tekib põletiku protsess kolded mida ta laboroskoopiaga kõrvetab aga tulevad tagasi ta tuimestas emaka ära-vatitropid silmades!!!

Arst vastas:

dr Sulev Haldre

Neuroloog

ei saa öelda, millega tegu on, omapärane kogemus ning omapärane seletus

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Peavalu

Mure

Selline mure,et väga tihti peanahk valutab?
Juukseid kammides on nahk valus,sõrmi läbi juuste libistades on ka valus.

Vastas dr Sulev Haldre

Soovitan rääkida perearstiga, kes küsib lisaks teisi täpsustavaid küsimusi ja arutab Teiega, mida on mõistlik ja otstarbekas ette võtta.

Loe edasi

Mure

Tere!Mure selline,et on pearinglus just püsti seismisel.Arst ütleb,et ravimitest:Tarvitan Mirtazapini depreka raviks.Paluks abi!

Vastas dr Toomas Toomsoo

Tere,

nii see on, vahetage ravimit.

Loe edasi

Mure

Tere!
Mul on mure, nimelt, kui ma liigutan pead paremale või vasakule, siis käivad õrnad raginad pea alaosas. Mis see peaks tähendama?

Vastas dr Toomas Toomsoo

Tere,

ei peagi midagi tegema.Ja tähendust sellel ka ei ole. Need on lubisooladest tihenenud lihased mis nõnda nagisevad.

Loe edasi

Mure

Mul esineb juba üle kuu selline suruv tunne peas. Seda on väga raske kirjeldada. Nagu miski suruks aju kokku. Aju oleks tugeva surve all. Valu haistingut mul otseselt ei esine, aga väga tugev ebameeldivus ...

Vastas dr Toomas Toomsoo

Tere,
arsti juurde võite ikka minna, saaksite mure ära kurta ja vaadatakse teid üle ka. Ega nohu pole olnud ?

Loe edasi

Mure

Miks Mul suhteliselt harva on kõrge vererõhk?
ykskord 160 ja mul Ninast jooksis verd ja peavalutas !

Vastas dr Sulev Haldre

Väga erinevad võimalikud põhjused.
Soovitan arstiga rääkida.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi