Kõrvus kohin 27.04.00 / Peavalu

Külastaja küsib:

minul kohisevad kõrvad,vahel vilisebja nagu undaks kõrvades vaheldumisi,mõnikord tugevamini eriti siis kui heidan magama.Vahel on samad nähud ka peas.Põhjust ma ei tea.

Arst vastas:

dr Sulev Haldre

Neuroloog

Kahjuks ei ole küsija kirjutanud midagi oma vererõhust või muudest tervise seisundit kirjeldavatest andmetest. Lähtudes ainult esitatud kaebustest, võib suure tõenäosusega väita, et tegemist ei ole progresseeruva kesknärvisüsteemi haigusega. Samas aga võivad nimetatud kaebused tingitud olla paljudest kehalistest probleemidest, või ka näiteks depressioonist. Sellepärast soovitan kokku leppida aeg arsti vastuvõtule ning vahetult arutada kõiki võimalikke terviseprobleeme.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Peavalu

Tere. Mure selles, et kõrvus on pidev kohin, vilin. See on lakkamatu ja väga häiriv. Nii juba paar nädalat. Olen 59 aastane naine. Mis seda tunnet võiks vähegi leevendada.

Tinnitust, köhin kõrvus. Lakkamatu, väga häiriv.

Vanda Kristjan

Vastas dr Vanda Kristjan

Tere!

Kohin kõrvus esineb inimestel suhteliselt sageli. Kindlasti tuleks esmalt üle hinnata vererõhu väärtused ja kui need on normist kõrgemad, siis pidada nõu arstiga raviannuste korrigeerimiseks. ...

Loe edasi

Pingepeavalu

Mul oli eelmise aasta suvel ärgates üks kehapool ja nägu nagu tuim- tuimem kui teine pool. Tehti kompuutertomoraafia ja MRT. Ei leitud midagi. Peale seda on süvenenud peavalud otsmiku piirkonnas, pea valutab ...

Vastas dr Toomas Toomsoo

Tere,
kui kaebused püsivad, siis peaksite pöörduma uuesti neuroloogile, võimalik, et tegemist on siiski pingetüüpi peavaluga, kuid eriliselt peaks täpsustama siiski seda topeltnägemist.

Loe edasi

Peavalud

Tere. On selline "sündroom?"- meie suguvõsas tundub see olevat pärilik, (vanaisal, mu emal ja tema tütrel), sümptomaatika kõigil sarnane. Valudele eelneb ootamatult ja järsult algav kõrvade kohisemine, ...

Vastas dr Toomas Toomsoo

Tere,
esmalt peab siiski aru saama, kust see pea valutab, kas enam kuklas või oimu otsmiku piirkonnas kas on ka silma haaratud ?
Teiseksvererõhusümptomid ja kohin kõrvades ja kõrvus kohisemine ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi