Tasakaaluhäired, pearinglused ja peavalud 25.01.22 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere, mul on olnud üle nädala tugevad pearinglused, tasakaaluhäired ja peavalud. Hommikuti voodist tõustes käib pea tugevalt ringi ja on tasakaaluhäired ja silme eest läheb mustaks. Valud ja kõik on paremal pool peas. Pead paremale keerates hakkab pea ringi käima tugevalt.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Kui perearst aidata ei oska, tuleb pöörduda spetsialisti (neuroloog) vastuvõtule. Kui lugu on hull siis algul EMOsse.

Dr. Ain Pajos
6748591
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Selja ja kaelavalud

Oktoobrist saati on pidevalt kael ja ülaselg kange, esinevad igapäevased pearinglused, kohati tasakaaluhäired. Viimased kuud valud ka alaseljas. Paremas jalas lihastõmblused ja kohati tundub nõrgem.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Küsimusele saab täpselt vastata vaid peale neuroloogilist läbivaatust.

6748591
Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Vesipea?!

Mis tekitavad nn. seda vesipeasust? Ja millised on tüsistused?
Kurdan ka halba ensetunnet pidevalt.(pearinglused, ärevushood, jäsemete tuimus, pupillide laienemine, tasakaaluhäired,surutus tunne ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Põhjuseid on palju ja ka kulg erinev. Asja täpsustamiseks on vajalik visiit neuroloogi juurde.

DR. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi

sm tunnused

Tere! sooviksin teada millised on sm-i esmased tunnused. tean et 1 esmaseid on koldeline leid pea- või seljaajus. sooviksin teada veel selle haigusega esinevaid tunnuseid?( peavalud, pearinglused,kolmiknärvi ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Soovitan otsida veebilehekülg SMi (sclerosis multiplex)kohta.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

pearinglused

Mul on pidevad pearinglused, olen 45 aastane naine

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Põhjuseks võivad oll haigused sisekõrvas, peaajus ja närvisüsteemi stressiseisund.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

paha pea

Tere!
Mure järgmine:
Nimelt kuskil kuu aega tagasi algasid imelikud surumise tunded peas meelekohtadel ning ennem seda lühiajalised pearinglused. Käisin erakorraliselt ilma saatekirjata neuroloogil, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos


Tegemist on ilmselt stressiseisundi ja ärevushäirest tingitud pingepeavaluga. See seletab ka muid tundeid. Valuvaigistid siin paranemist ei too. Võtke saatekiri neuroloogile ja helistage tel 6 748 ...

Loe edasi

peavalud ja pearinglused

olin nädal tagasi haige (palavik köha )ja nüüd kannatan peavalu ,madal vererõhk 112-70 pulss77 kas ma peaks pöörduma oma perearsti poole.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui peavalu püsib, tuleks pöörduda.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Pearinglus

Tere dr.Ain Pajos. Olen 54 aastane tegus naine. Juba kolmandat korda ärkasin (laup.23.09) hommikul üles nõnda nagu oleksin purupurjus. (eelmised olid juuli lõpus). Hoidsin seintest ja treppidest kinni, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Vereringehäired 54 aastaselt on äärmiselt harvad. Hoopis tõenäolisem põhjus on häired sisekõrvas asuva tasakaaluorgani töös. Täpse põhjuse selgitamine ja ravisoovituste andmine on võimalik vaid vastuvõtu ...

Loe edasi

peavalud

Tere!
Olen 44-aastane naine. Töö on kaunis pingeline. Olen pidevalt vaevas peavaludega. Minestanud olen ka, vanuses alla 20.a. Nüüd on hakanud pearinglused. Tõusen hommikul üles ja on täielik tasakaalutus, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tõenäoliselt haigus lihtsalt möödus. proovige olla mõni päev ilma aspiriinita.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Pearinglused, keskendumishäired jms.

Tere v.a dr. Ain Pajos
Mul on suur mure mis on mind juba vaevanud paar aastat. Nimelt, see jama algas mul a 2001 oktoobri kuus. Oli raskusi keskendumisega ja oli selline imelik tunne ( vahest jääb ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tulge konsultatsioonile.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi

Probleemid kaelaga

Tere!

Kaks aastat tagasi tegin enda kaelale jõusaalis liiga-tasuks sain tol korral pearinglused, tasakaaluhäired. Pärast seda olen kaelaga pidevalt hädas, ta on mul alatihti kange, kui kohe ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Et saada konkreetne vastus tuleks tulla vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: