Seljanärvi põletku ravi. 05.08.21 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere.
Olin pühap.tart emos .
Alaselg oli ära.
Öeldi et väga äge närvi põletik.nüüd on nii et sain hunniku tablette.
On küll parem olla.aga hetkel valutab ägrdalt parem jslg sääremarjast ülesse poole,kisub nagu krampi ja suriseb nagu olex surnud.
Üks sönranna ütles äki tromb.
Kas on see vöimalik?
Äki nende rohtude tagajärg vms.
Mida teha

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Surin jalas viitab siiski närvi kompressioonile - põhjuseks nihkunud lülidevaheline disk. Vajalik on esialgu rö. pilt nimmelülidest ja neuroloogi konsultatsioon.

Dr. Ain Pajos
6748591
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Sääremari turses.

Eile oli mul selline teema.
Tere.
Olin pühap.tart emos .
Alaselg oli ära.
Öeldi et väga äge närvi põletik.nüüd on nii et sain hunniku tablette.
On küll parem olla.aga hetkel ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Seljast lähtuv jalanärvi ärritus turset ega paistetust ei põhjusta. Tuleks konsulteerida veresoontearstiga.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Tuimus vasakus reies

Tere!
Tööle minnes astusin üle äärekivi ja astumise ajal lõi valu selga, seljavalu oli nii tugev, et ei õnnestunud isegi kolm päeva püsti tõusta. Jõin ibumaks tablette (400mg) neljandal päeval sain ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Parim lahendus on neuroloogi läbivaatus.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 591

Loe edasi

Seljanärvi vigastus

Tere,
viibisin mai lõpus haiglas neerukivi eemaldamisel, mis oli liikuma hakanud ja põhjustas suurt valu. Tuimestusena kasutati spinaalanesteesiat. Süsti tegemisega oli probleeme, et leida õiget ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist võib olla nimmelülidevahelise diski kahjustusest tingitud närvivaluga - kas seoses proovi võtmisega või spontaanselt. Konsultatsioonile saaks tulla vaid homme - hiljem olen puhkusel.
Helistage ...

Loe edasi

Puugihirm?

Olen noor 27 aastane naine ja sel suve sain endalt puugi ( 9 mai) , kuna elame maal, siis olen ka oma õuekoeralt puuke eemaldanud. Nüüd aga muretsen, kas see puuk võis mind nakatuda ( entsefaliiti olen ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Targem oleks vereproov siiski ära teha - saab teha ka ise tasudes.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

vilin kõrvades

Tere!
olen 6.aasta vanusest saadik krooniline reumaatik,praegu 48, seoses reuma ägenemisega vötsin 1.dets. saadik Plaqenyli ja Movalist. jaanuari algul tekkis silmadesse kipitus ja väsimus, eriti ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Oletusi teha ei oleks õige. Tuleb minna neuroloogi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

seljavalu

Tere

Olen 19 aastane ning teinud pidevalt sporti, kuid 1,5 kuud tagasi jousaalist tulles jäin väljas juttu ajama ja peale seda käis seljast terav valu läbi. Olen käinud audenteses omulsvoolu ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Täpset diagnoosi ja ravi kirja teel määrata pole võimalik.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 591

Loe edasi

seljanärvi blokaad

Tervist. Olen 17 aastane haige seljaga noormees ja pole sellele leidnud abi, kuigi olen paljusi asju prrovinud. Panin kirja aja ja lasen teha seljanärvi blokaadi.Küsiksin Teie käest, et milles täpsemalt ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Blokaadid on erinevad ja ka toimemehhanismid on erinevad. Küsige blokaadi teostava arsti käest.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Seljanärvi põletik

Tere!
teismelise east saati on mul aeg-ajalt alaseljas valud, kord tugevamad, kord nõrgemad. Mõnikord lausa nii, et ei kannata liigutadagi. Kui hädad algasid käisin ka neuroloogi juures. Seal öeldi, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Seljanärvi põletik on tihti seoses lülidevahelise kõhrketta haigusseisunditega millele on pärilik eelsoodumus olemas. Valude ärahoidmiseks tuleks pidevalt treenida selja ja kõhu lihaseid.

Dr. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: