Halb enesetunne, mis kestab aasta aega peale üledoosi 27.02.21 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Võtsin aasta tagasi 800mg Sulpiriidi. Ja 100mg sertaliini. Koos purgi (1000mg) palderjaniga. 3 päeva peale seda hakkas peale rasvase toidu söömist väga halb. Tuli tunne, nagu oleksin mingi väga tugeva narkootikumi laksu all. Kõht pidevalt keeras. Olin enamus ajast kodus. Tartu EMO ütles et tulge hiljem tagasi, kui probleem hullemaks on läinud. Oli ka pidevalt kõrge pulss ning vererõhk, ning palavik. Aasta pärast seda on siiamaani pidevalt väga halb olla. On pidev terav tunne kõhus, nagu midagi segatakse terava oraga laiali. On pidev väsimus.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Tuleks läbi gastroenteroloogi teha maouuringud, ja kui kõik OK siis neuroloogi või psühhiaatri konsultatsioon.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Erinevad sümptomid, kogu aeg halb olla

Tere
Mul on mitmeid etinevaid sümptomeid, aga siiamaani ei ole arst mingit diagnoosi pannud.
Vereanalüüsid on korras, parasiite ja heliko baketrit ei ole, kõhu uh tehtud ja korras.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Alustada tuleks uuringutest perearsti juures.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Värin

Olen mures seoses värinatega jalgades. Probleem sai alguse pool aastat tagasi, kui esmakordselt hakkasid korraga mõlemad jalad värisema ja ka peas oli halb enesetunne, selline kiskuv või suruv tunne kuklas ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Soovitan teha perearsti juures kilpnäärme hormoonide kontroll. Kui see OK, siis on vajalik neuroloogi läbivaatus.
Helistage peale 28. aug. ( oleme puhkusel).

Tel. 6748591
Dr. ...

Loe edasi

Õhu puudus, istudes halb enesetunne, tuhara piirkonnas valu.

Mis võiks põhjuseks olla? Ärevus tunne millega kaasneb õhu puudus, vasaku rinna all rõhuv tunne eriti istudes. Tuhara piirkonnas valu tekitav punkt. Hullemal korral isegi minestus piiril olek. Liikudes ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Põhjuseks ilmselt krooniline ärevus ja/või depressioon. Kui probleem püsib, tuleb kaaluda ravi.

Dr. Ain Pajos
6 748 591
Neurodiagnostika

Loe edasi

Survetunne peas ja halb enesetunne pärast mobiilikõnet

Tere!

Probleem selles, et peale isegi väga lühikest mobiilikõnet on nii paha olla!
Peas tekib survetunne, silmamunad tahavad pealuust välja pressida ja kogu parem külg läheb kangeks ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ülitundlikkus elektromagnetvälja suhtes on uus ja arenev probleem, mille kohta kindlaid kriteeriume ei ole. Seega ei ole ka tõendatud ravi. Võimalik, et aeg toob uusi andmeid. Dr. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: