Närvikahjustus 20.11.20 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere.
Kas oleks mingit ravi? Kas jalg saab korda?

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Millised on kaebused, neuroloogiline leid?


55578695
Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

valu paremas jalalabas

Algus umbes pool aastat tagasi. Kevadel kukkusin libedaga paremale polvele.Esines pearinglus.Arstile sai mindud septembris.Diagnoositi polve trauma.Halb on ka labajala varvaste liikuvus.Kas see haigus ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Põlve trauma korral võib viga saada jalanärv, samas on võimalik ka seljast lähtuv närvikahjustus. Tuleks minna neuroloogi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos
6748591
Neurodiagnostika

Loe edasi

Eeg uuring

Tere

Käisin 2,8 aastase lapsega Eeg uuringul, kuna kahtlustasin epilepsiat. Eeg oli korras olnud kuid tekib küsimus, miks lapsel esineb magama jäädes pool tundi võpatused ja seda ka hommikuti. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võpatused uinumisel on normaalne füsiol. nähtus. Lapse võimalik arenguhäirega tuleb pöörduda lasteneuroloogi poole.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Närvikahjustus peale operatsiooni.

17.04.17 tehti mulle vasaku puusaliigese vahetus. Varajane kulumine oli tingitud lapsepõlves pôetud osteomüeliidi tagajärjel. Jalga pikendati operatsiooni käigus 5 cm. Liigese vahetus ise õnnestus hästi ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist ongi ilmselt jalanärvi kahjustusega. Tuleks teha ENMG uuring mis võib selgitada kahjustuse ulatust (suunab neuroloog aga ka op. teostanud ortopeed.) Valu vastu tavalised valuvaigistid ei toimi, ...

Loe edasi

Selja probleemid

Mul on ilmnenud üks poolteist kuud tagasi imelik sümptom. Jalgadel pidevalt põletav tunne, nagu oleks saanud kõrvenõgestega vastu jalgu. Jalalaba tuimsus, mis suureneb auto juhtimisel või sundasendis istumisel. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist on ilmselt neuropaatilise valu sündroomiga - põhjuseks vana närvikahjustus. Ravi valu vastu on olemas, kuigi probleem on tõenäoliselt pikaajaline. Vajalik on neuroloogi läbivaatus.

Loe edasi

neuroloogia

Tere, selline küsimus, et oli 5 juunil selja operatsioon, L4/5
enne operatsiooni oli seljas valu mis kandus edasi vasakusse jalga, ning peale operatsiooni sain tasstusraviks harjutusi neid tehes ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Õnnestunud operatsiooni järgselt ei tohiks jalavalusid esineda. Kui eelnev valuperiood oli pikk ja võimalik on tõsisem närvikahjustus, võib mõningane jalavalu esineda ja kiirelt hakkama taanduma.

Loe edasi

VALU EI KAO

Tere DR PAJOS.Kirjutan uuesti.Mulle tehti uued uuringud kuid ei leitud discides viga aga viga on see et mul on armkude mis teeb jubetalt valu.See pidi olema L2-L5-ni kasvanud.See teeb ka neerudel valu ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Diskitraumast tingitud närvikahjustus võib põhjustada nn. kroonilise valu sündroomi mis vajab erisugust ravi. Tulge vastuvõtule.
tel. 6 748 591
Dr, Ain Pajos

Loe edasi

valu puusaliigeses

Tere!Olen 45aastane naine,valud vasakul pool puusaliigeses,mis ulatub kuni sääreluuni.mis on kestnud juba 6aastat.Mingid salvid ega tabletid pole eriti midagi aidanud,millega ikka vôiks olla tegu ja kas ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Põhjuseks võivad olla muutused puusaliigeses, selgroos või jala närvikahjustus.
Ravi on erinev. Tuleks pöörduda eriarstide vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

radikuliit

Tere austatud doktor! Olen piinelnud seljavaludes vahelduva eduga juba 16,a. 2004,a tehti operatsioon HLE L5 sin. Radiculosis S1 sin. Peale op.-i hakkas vas.jalga kiirguvaid valusid lööma. Ei saa ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui vaevused peale op i on süvenenud, ei ole põhjus selge. Tulge vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos
tel 6748591

Loe edasi

Neuroloogia

Tere! Kas labajala osaline liikumatus võib olla tingitud(kandadel kõndimine on võimatu) labajala närvikahjustusest, mida võis põhjustsda hambajuure põletik?Mulle on tehtud ENMG ja lihasbiopsia analüüs ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Labajala osalise halvatuse põhjuseks võib olla nii närvikahjustus kui ka lihaskahjustus.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

"sipelgad"näppudes.

Mida teha kui sõrmed on ära"magatud" ja nagu sipelgad jooksevad ja nii juba mitu nädalat.Kelle poole pöörduda ja kas saaks kuidagi ise ennast aidata?
Maseerimine pole siiani aidanud.Olen viiekümmnetes ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tavaliselt tingib sõrmede suremist käenärvi kompressioonist tingitud närvikahjustus.
Täpsustada saab neuroloogi vastuvõtul.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: