pidev valusündroom alaseljas, paremal küljel 14.12.06 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Olen murest murtud valu tõttu, mis kestab alaseljas ja paremal küljel juba 2 kuud järjest. Tegemist pole günekoloogilise probleemiga, käisin isegi laproskoopial seetõttu(väikses vaagnas leiti ainult veenilaiendid, jalgadel veenilaiendeid ei ole). Kõik vereproovid ja uriiniproovid ja külvid on korras, põletikku ei näita. Valu algusperioodis oli 10 päeva väike palvik 37,2. Hetkel palavikku küll pole, aga valu kestab endiselt. Nimelt on paremale neeru peale vajutades kohutavalt valus, ultraheli, samuti röntgeni väljavõte alaseljast ei näidanud midagi. Viimasel ajal käib pea jubedalt ringi, on nõrkus ja lihasvalu, iiveldust ei ole. Ehk oskate aidata, perearst laitab ainult õlgu.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Tulge vastuvõtule.
tel 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

alaselg

Tere, 4 aastat tagasi tõmbasin selja ära ja peale seda käib seljas alaseljas pidevalt nõks läbi ja 4-5 korda aastas olen seius kus ei kannata kuidagi istuda, pidev valu alaseljas paremal pool ja nüüd ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Perearsti vahetus siin ei aita. Ilmselt põhjustab valu jalas vigastatud nimmedisk. MRT uuring näitab seda kindlasti. Operatsiooni on vaja siis, kui tekib ka labajala nõrkus ja ilmnevad põiehäired. Valudest ...

Loe edasi

Pidev tuim valu rinnus

Tere, on olnud pikka aega valu vasemal pool rinna all/taga(1a), valu on pidev ja tuim, vahepeal lööb ka vasakusse rinda kiskuva valu, tugev valu tekib joostes, hüpates, äkiliselt püsti tõustes ja istudes, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist võib olla roietevahelise närvi ärritusega seoses muutustega selgroos. Võiks läbi perearsti teha rö üv. selgroo rinnalülidest ja kui valu ei möödu tula konsultatsioonile.

Dr. Ain ...

Loe edasi

Närvivalu paremal pool

Närvivalu paremal pool sääres, põlves, reies, puusas. Ka mõnikord alaseljas.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist ei ole ilmselt närvi vaid lihaste ja sidekoeliste liigeskapslite valudega. Kas perearst tegi ka vereanalüüse? Võiks korrata ka Covid testi. Ega puugiprobleemi ei ole olnud?

Dr. Ain ...

Loe edasi

seljavalu

Tere. Alaseljavalu juba pikemat aega, esimesed kaks nädalat nõrgad, talutavad (käisin igapäevaselt jooksmas , kolm korda nädalas ujumas), siis valutugevus muutus tugevamaks, lõpetasi treeningud. Olen võtnud ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võimalik on diskiprobleem alaseljas. Tuleks läbi perearsti teha rö. ülesvõtted nimmelülidest ja tulla läbivaatusele neuroloogile.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika
6748591

Loe edasi

valud alaseljas ja paremas jalas

käin tööl ja kuni lõunani on liikumine suhteliselt normaalne aga siis tekib valu selga ja paremasse jalga valu on tugevam põlvest allapoole kui teen vahepeal mõne küki saab jälle natukene liikuda aga muidu ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võimalik valu põhjus on probleem selgroo nimmeosas. Tuleks teha Rö ülesvõtted nimmelülidest (perearst) ja tulla vastuvõtule.

Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos.

Loe edasi

Peavalu kuklas paremal poolel.

Tere!
Minu probleem seisneb selles, et kuklas paremal poolel seesmine valu juba 2. päeva jutti. Magada saab ainult paremal küljel ja kui panna pea kuklasse on ka normaalne. Valu esineb nagu morse ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võib alustada ravi valuvaigistiga nt. ibuprofeen 2x päevas. Kui valu mõne päevaga ei lakka, tuleb minna arsti vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

neer

Juba mitmendat päeva on mul paremas neerus valu. Valu suurus oleneb keha asendist. Näiteks magades vasakul küljel valu kaob, magades paremal küljel aga intensiivistub. Millega võib tegemist olla. Olen ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Neeruvalu kohta küsige uroloogilt.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Surin

Tere! Juuste kammimisel olen tundnud surinat peas- kuklas. Samuti ka rattaga sõites ( kui natuke põrutab) jookseb surin üle selja. Viimasel ajal on tulnud lisaks pea pööramisel paremale turjale ( ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võimalusi on palju. Tuleks minna arsti vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: