näriv valu. 26.02.06 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Detsembrikuul eemaldati mul kaheksas hammas mis ei tahtnud tuimaks minna ja seetõttu tehti 6 süsti ja eemaldati valuliselt.
Nädal hiljem tekkisid valud lõualuu piires ja kehv enesetunne.Käisin uuesti arstil kõik oli korras.Valud hakkasid kaela.kõrva,kukklasse,turjale mis kiirgasid edasi õlga.Tehtud on pildid kaelast mis on korras aga valu on endiselt näriv.Enesetunne on halb.Valu ja hetkelised tugevad valu välgatused on tekkinud ka juba abaluude juurde.Saan ka mazaasi mis pole veel tulemusi andnud.Vasakust käest on ära kadunud jõud ja olemine on üldse nõrk.Millega on tegu ja kas peaksin eriarsti poole pöörduma?
Ettetänades Mati.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Tõenäoliselt on probleemi põhjus ülemiste kaelalülide vahelt algava kuklanärvi ärritus, mis olles ühenduses kolmiknärviga võib anda laia skaala püsivaid näo-kaela-õlavalusid. Soovitan tulla konsultatsioonile.
tel 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Selja ja kaelavalu

Juba üle aasta valutab kael ja selja keskelt kindel koht selgroost või selle lülide vahelt,valu kiirgab arvatavasti ka kaela ja aegajalt on peavalud,tundub,nagu oleks ka nägemine halvenenud ja pea on vati ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Sageli on sarnaste kaebuste põhjuseks lihaspinge kaelas ja seljas, mis sõltub ka närvisüsteemi seisundist. Aitab massaaz ja regulaarne ravivõimlemine.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika
Loe edasi

Õlavalu, mis kiirgab vasakusse kätte ja kaela

Tere!

Muret tekitab "näriv" valu vasakus õlas, mis halvematel päevadel kiirgub vasakusse kätte ja kaela. Viimati muutus tuimaks ja kangeks isegi üks vasaku käe sõrmedest. Osade liigutuste ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist võib olla kaelast lähtuva närvivaluga aga ka õlaliigese kapsli või kõõluseprobleemidega. Tõde segub vastuvõtul. Soovitan teha rö ülesvõtted (2) kaelalülidest (perearst) ja tulla konsultatsioonile.
Loe edasi

peavalu hommikuti

Tere. Mulle teeb muret hommikul ärgates pidev, nõrk, tuim, näriv peavalu, mis tundub lähtuvat kuklapiirkonast ja haarab enam-vähem tervet pead. Pead vastu rinda lükates tekib samasugune valu, ainult tugevam, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist võib olla kaelalihaste pingest tingitud kuklanärvide ärrituse ja peavaluga. Soodustav tegur on pidev stressiseisund. Ravi peaks olema kompleksne.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi

Õlavalu

Tere,

Olen 66-aastane naine,kontorirott,arvuti kasutaja (ca pool aega tööpäevast).
Juba ca 3 kuud valutab mu öösiti vasak õlg,valu on hootine,äratab üles kui magan küljeli(nii vasakul ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Hea küsimus.
Tulge vastuvõtule
Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi

Näriv valu tuharas...

Algas paar kuud tagasi, lootsin, et läheb üle,aga ei! Hoopis hullem, nüüd on puusad kanged, valu trepist üles minekul. Millise arsti poole pöörduda Tallinnas, kas on vaja perearsti saatekirja? Tänan!

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Alustage perearstist.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

SM

Kas Sclerosis multiplex võib põhjustada väikest tuima valu luudes ja liigestes. Olen SM kahtlusega ja pool aastat peale kahtluse tekkimist tekkisid mul väikesed närivad valud jalgades ja vasakus käes. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tuim valu jäsemetes ei ole SM tunnuseks.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: