Hcg tase 04.07.22 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Tere!

Sooviksin teada, kas järgnev hcg tõus on normaalne või peaks muret tundma, sest kuigi tõuseb, siis ei ole see päris kahekordne tõus. Raseduse suurus tänase seisuga 5+6, aprillis katkemine.
29.06 - 4275
01.07 - 6744
04.07 - 11 894
Ultraheli 2 nädala pärast.

Suur tänu!

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 35-aastane

Teie mure on mõistetav, sest heidendiga lõppev rasedus on ju kindlalt patoloogiline.
Hetkel on rasedus väike ja kõik numbrid tavapärased. Tarvitage meeldivaid vitamiine rasedatele ja konsulteerige naistearstiga, kas Gepretix oleks vajalik.
Liigne keskendumine ja muretsemine ei ole hea, aeg annab arutust. Hea ultraheli spetsialist on kolleeg dr Šois ultraheli.ee. Parimate soovidega

G.Litter M.D.
naistearst.ee, veebiregistratuur.ee 24//

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

HCG tase raseduse korral

Tere! Tegin verest HCG 21.07, tulemus oli 72,09. Tegin ka 25.07 täna ja tulemus 658,23. Ovulatsioon oli mul 6.07 ja viimane menstruatsioon 19.06. Kas selline tõus on okei ja kas see HCG tase natukene madal ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
Kuna HCG tase on perioodil 21.-25.07 tõusnud normaalses tempos, siis ma ei näe praegu muretsemiseks põhjust. HCG väärtus üksi pole ennustamiseks piisav, vajalik on jälgida dünaamikat. Normaalselt ...

Loe edasi

HCG tase ja raseduse kohta

Ma viimaste päevade järgi olen 5 nädalat rase, aga vahekorra järgi 3+2 kuni 4 max. Ma käisin eraarstil tema pani mulle 5 +5 ja ütles loodet pole, et tema on kindel see on emakaväline rasedus ja saatis ...

Urve Pappa

Vastas dr Urve Pappa

Tere

Teil on algav rasedus ja seda ei pruugi veel täpselt ultrahelis näha. Kõigepealt näeme väikest lootemuna ja seejärel selle sees arenevat loote alget alates 4-5.rasedusnädalast. Lootes ...

Loe edasi

HCG tõus aeglane

Tere.
Küsimus on HCG aeglase tõusu kohta.
veretest tehtud 16.05/ HCG 3445
Uus veretest 19.05/ HCG 5894
Rasedus 6+2
Kas selline tõus on normaalne või hakkab rasedus peetuma?

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
Hcg tase on tõusnud peaaegu 2 korda 16.-19.05. Ehhki HCG tõusu tempo on normist aeglasem, on hcg tase 6+2 rasedusnädala kohta täiesti normis. Soovitan hcg korrata ja kui selle tõus pole vähemalt ...

Loe edasi

HCG tase

Tere

Käisin testimas HCG taset. Rasedust on 6+3 ja tase oli 2243. Kas see tase on liiga madal? Kaotasin kuus kuud tagasi samal ajal raseduse ja kardan, et juhtub jälle.

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
HCG tase on normaalne ja vastab 5.-7. rasedusnädalale. Paari nädala pärast soovitan teha ultaheli uuringu.

Loe edasi

Hcg kasv

Tere,kui hcg oli 2 päeva tagasi 2585,ja täna 2747,rasedust 6+1,kas siis arvatavasti peetunud?Tänan!

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
Suure tõenäosusega on rasedus peetunud, kuid soovitan hCG korrata 17.09. Kui rasedus on peetunud, siis hCG tase hakkab langema.

Loe edasi

Hcg

Tere,kas hcg 1600 on normaalne näit,nädalaid 5+1,aitäh!

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

5. rasedusnädalal on hCGg 1600mIU/mL normaalne. HCG tase kasvab raseduse arenedes esimese 3 kuu jooksul väga kiiresti ja kahekordistub iga 2-3 päeva jooksul.
Heade soovidega,
Loe edasi

Hcg tase

Tere. Olen mõned aastad tagasi lapse sünnitanud, viimased kaks aastat on alakõhus ning alaseljas tugevamad valud, eriti tugevaks muutuvad nad enne päevi, päevade ajal või ovulatsiooni ajal. Pöördusin enda ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 26-aastane

Kirjast kaebusi lugedes on kogenud naistearstidele kohe selge, et tegemist on endometrioosiga. Teil on hästi läinud, et olete ...

Loe edasi

HCG tase

Tere!
Tegin 15 -16 nädala vahel double testi. HCG tase on märkimisväärne(see oli punasega alla tõmmatud). Ämmaemand ütles, et sellega võib kaasneda enneaegne sünnitus. teeme 23 nädala paiku doppleri ...

Vastas dr Aire Sekavin

Tere.
Double testis arvestatkse kahte markerit HCG ja AFP, lisaks naise vanust, kaalu ja I trimestri ultraheli uuringul mõõdetavat kuklavoldi paksust, samuti ka kas naine suitsetab, kas peres on ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi