emakakaela plastiline operatsioon 29.09.06 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Tere!
Olen 30-aastane naine ja 4 aastat tagasi terveks ravitud emakakaela pahaloomulisest kasvajast. Ravimeetoditest kasutati kiiritust ja keemiaravi...Siiski ei tahaks ma alla anda selle ravi kõrvalmõjudele ja sooviksin kindlasti veel lapsi saada. Kuna töö on mind viimased poolteist aastat viinud Eesti piiridest välja ja hoiab mind veel mõnda aega pisut kaugemal, ei ole ma kahjuks saanud otse Teie vastuvõtule tulla. Küll aga usun et ehk just Teie olete see kes mind aidata saaks. Olen ka doktor Sõritsa patsient (käisin tema juures uuringutel enne Eestist tööle lahkumist) ja tema sõnade kohaselt ei ole minu kunstliku viljastamise teel ees midagi muud (muidugi ei saa ma kasutada ka oma munarakke) kui moondunud emakakael mis ilmselt pärast kiiritamist on läbistamatu ja takistaks viljastamise protseduuri. Tema soovitaski pöörduda Teie poole kui parima spetsialisti, kes võiks mulle teha emakakaela plastilise operatsiooni ja siirdada emakakaela plastikust toru et tagada läbistatavus. Minu onkoloogia arst on andnud nõusoleku kunstlikule viljastamisele ja ka nädal aega tagasi antud analüüsid on kõik korras. Siinkohal küsiksingi Teie arvamust selle kõige kohta- Kas Teie oleksite nõus sellist operatsiooni tegema? Mida oleks mul ehk veel vaja teada või teha enne sellist sammu? Ja kui kaua peaks ette registreerima? Ja kui palju selline operatsioon maksta võiks?
Ette tänades!

Arst vastas:

Ülle Kadastik

dr Ülle Kadastik

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik, Elite Erakliinik

Tere. Ususn, et saan teid aidata. Soovitaks tulla kõigepealt vastuvõtule ja siis saame täpsemalt kokku leppida. Elitee kliinikus vastuvõtud kolmapäeviti, registreerimine 7409930. Naistekliinikus vastuvõtt nejapäeviti ja hea oleks kui helistate neljapäevasel päeval tel 7319999,siis saame teid kabinetist registreerida vastuvõtule. Üldnumbril (7319100)on järjekorrad reeglina pikad. Kui teil on Eesti Haigekassa, siis Naistekliinikus ei maksa operatsioon midagi.Kohtumiseni Dr Kadastik

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

neitsinaha taastamine

tervist
kus Eestis teostatakse neitsinaha taastamise protseduuri, kui kindel on selle püsimine ja kui palju selline asi maksta võiks ?
aitäh

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija!
Plastiline operatsioon Teie soovil on tasuline teenus.
Enne operatsiooni on vajalikud mitmed (tasulised) uuringud naistearstil.
Siis on võimalik anda saatekiri Erahaiglasse.
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: