verevalum/punn peenisel ja selle ümber 28.10.21 / Meestearst

Külastaja küsib:

kas asi on hull? mis peaks tegema? yhesonaga lihtsalt tuleb punn millel on verevalumi taoline ots siis, ja alguses sygeleb ja siis teeb puudutades haiget ja seejarel tuleb koorik :/

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere! Ainult pildi järgi on raske vastata. Vajalik ikka vaadata oma silmaga. Küsimused kus kohas see punn asub, kas see koordub, kas see ei parane, mis põhjusel see ilmub? Soovitan sellega pöörduda naha arsti juurde, vajadusel nad teevad lisa uuringud

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Peenisel olevad punnid

Tere!
Peenisel sellised punnid(lisasin pildi) . Mis võiks selle põhjus olla et need punnid/ villid sinna tekivad. Tekkinud umbes aasta aja jooksul, kuid nuud asi hullemaks lainud. Kas tegemist on ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vastatud!

Loe edasi

Punnid peenisel?

Tere.
Peenisel ja selle ümber on punnid tekkinud.
Ise arvan et see herpes sest mul veres sees see olemas.
Suve jooksul sai palju saunas ja külmas vees oldud,ning kindlasti alkohol reedeti, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks ilma inimest ja tema probleemi nägemata pole head nõu võimalik anda. Punnid peenisel võivad olla väga erineva põhjusega. Enamik neist tõesti viirustest põhjustatud - kondlüloomid, molluskid jne. ...

Loe edasi

Lillakas laik peenisel

Käisin kolmapäeval sportlase songa operatsioonil. Täna ööga on tekkinud peenisele lillakas laik. Nagu verevalum. Kuid ei ole valus puudutades.
Seksuaalvahekorda ei olnud.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ongi tegemist verevalumiga. Mis on sportlase song, saan aru, et üsna tavaline kubemesong? Kui opp oli kubemekanali või alakõhu piirkonnas, siis on sellise verevalumi teke lõikuskohast madalamal küllalt ...

Loe edasi

Punn peenisel

Lapsel peenise peal selline klaasjas punn. mis teie arvate,mis see olla võiks? Kasutame natuke veel ka mähkmeid, kas võib sellest tingitud olla? Punn juba mitu kuud, vahel väiksem.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pildi alusel täie kindlusega vastust anda ei saa. Kindlasti peaks läbi vaatama, katsuma, võrdlema. Kuna tegu on selgelt ebatüüpilise leiuga, siis soovitaks see kindlasti lasteuroloogile või meestearstile ...

Loe edasi

Paise peenisel

Tere.
Tekkis peenisel kohe peenisepea taha nagu "rõõmurõnga" laadne paise umbes poole peenise ümber. Oleks nagu nahaall mingi asi.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilma läbivaatuseta päris kindlalt öelda ei saa, aga suure tõenäosusega on tegemist umbunud lümfisoonega. Põhjust ei teata. Hakkab vaikselt kaduma ja kuu aja pärast pole enamasti enam näha ega tunda. Eluviisi ...

Loe edasi

peenisel väike haavand

Tere. Juba aastakümneid on mul olnud peenise lukuti taga nagu väike haav, väike ümmargune, millest tundub erituvat veidi mingit eritist. Pean hoidma korralikku hügieeni, muidu hakkab isegi veidi kipitama. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilma nägemata hääd nõu anda ei oska. Tegemist võib olla miski pisikese ühendusega kusetraktiga, aga võib olla ka naha eripära. Arvestades seda, et tegu aastakümneid vana eripäraga, millega olete harjunud ...

Loe edasi

kondüloomid

Tere! Oli hiljuti probleem kondüloomidega peenisel ja sain ka ravi, nüüd tekkinud sarnase välimusega kogum päraku ümber, pärast WC- s käimist ka kipitus ja kerge veritsus on häiriv. Kui fotolt näha- kas ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pildi alusel tundub, et tegu tüüpiliste kondüloomidega. Ravi sama, mis peenisel.

Loe edasi

Pōletik,infekstioon

Täna hommikul,kui tüdruk Mulle oraalseksi tegi,tundsin,et midagi on väga valesti.
Sugutipea paljastuval osal oli veripunane laik.Enne oraalseksi,tavalist Seksi ei teinud,vaid natuke hōōrusime.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Väike valge punn võib olla kondüloom. Peenise naha alla on tekkinud verevalum. Arvestades lisaks eesnaha kitsenemist, seda et ei liigu vabalt ja pilti, siis kahtlustaksin teil kroonilist skleroseerivat ...

Loe edasi

Laik peenisel

Ei hakka siin pikalt Teile seletama, aga laik tekkis kaks päeva tagasi. Vb võib tingitud see olla vahekorrast (avastasin alles hommikul muidu selle)? Ise olen välismaal ja tahaks teada, mis see võib olla ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilmselt tõesti verevalum veresoone traumast. Kui hullemaks ei lähe, siis kiiret ei ole. Kui kordub, siis tasuks ikka tee asjaliku meestearsti või uroloogi juurde ette võtta.

Loe edasi

Kondüloomid?

Tere! Mul olid ennem kondüloomid peenisel, sai meestearstil käidud ja sain abi, nüüd taas probleem? Küsimus, kas need samused võivad ka päraku ümber tekkida, ja kas selle probleemiga võib ka kiirelt meestearsti ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kondüloomid võivad tõesti ka pärasoole ümber tekkida. Meestekliinikus (www.meeste.kliinik.ee) võite tasulisele vastuvõtule löögile pääseda nädala jooksul, haikekassa poolt kaetud vastuvõtu puhul peab arvestama ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: