Peenis liiga lühike 26.05.05 / Meestearst

Külastaja küsib:

tahtsin veel küsida, et palju peenisepump maksab teilt ostetuna?
tänan.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Pumpa ma ei soovita kellelgi kasutada.
Edu
MP

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

suguti ei kõvastu

Peenis ei kõvastu enam.Kui varem piisas mõttest vahekorrale,siis nüüd on kordi kus üldse ei kõvastu või siis on see moment lühike ja vahekord jääb ära.Esineb ka enneaegseid seemnepurskeid.Tahaks proovida ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ema ma ka siin virtuaalselt teie muret lahendada saaks.
Tulge meestearsti vastuvõtule. Probleemid on tekkinud pisut liiga noores eas ja seetõttu oleks ravimite kõrval soovitav ka põhjuste leidmisega ...

Loe edasi

Peenis

Liiga väike peenis
Olen kohe 21 aastane aga peenis ikka nagu 7 aastasel samuti on munandid väiksed...
Mida ma peaksin tegema ja kuhu pöörduma?
Kas on üldse võimalik seda parandada?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Soovitan tulla meestearsti vastuvõtule.
Enamikel juhtudel on tegemist täiesti normaalse kehalise arenguga.
Spetsialisti läbivaatus annab selgemad suunad edaspidisteks tegevusteks. Kindlasti ...

Loe edasi

Kerge tuikamine vasakus munandis ja urineerimine liiga lühike

Tekitab muret selline asi et vasak munand kergelt tuikab ja urineerimine liiga lühike?
Pole peale oma elukaaslase kellegagi ilma kaitsevahendita vahekorras olnud ja elukaaslasel haigusi pole.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Munandivalu põhjuseks on tüüpiliselt ka sugutrakti-eesnäärme põletik või munandit varustava närvijuure ärritus. Kuna ka kusemishäire, siis kahtlustaksin esmajoones siiski eesnäärmepõletikku. Tulge uuringutele!

Loe edasi

Probleem erektsiooniga

Tere,

Olen 31-aastane mees ja kuni eelmise aasta sügiseni ei teadnud, mida tähendab erektsiooni probleem. Kõik toimis nagu kellavärk ja kui tihti tahes. Siis aga lõppes eelmine suhe, kusjuures ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Usun, et probleem on ikka enam psüühilist laadi. Kindlasti aitaks teid kuur erektsioonihäire ravimitega - voolutab sooned korralikult läbi ja annab tagasi ka kindlustunde. Raniberli kuur oli liiga lühike, ...

Loe edasi

Peenis liiga lühike

Probleem selles, et ma ei tunne eriti rõõmu oma peenise pikkusest, ta võiks kuskil 5cm pikem olla(kuiva peaga on mini ehk väga väike). Mis teha? kas on mingid kuurid meestele? meeste hormoonravi, mis soodustab ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tabletid teid ei aita. Kui lõigata ei taha (ja Eestis seda ka ei tehta), siis on ainsaks alternatiiviks peenise pikendusaparaadi kasutamine. Selle võite leida internetist aga saab ka minu käest.
Edu ...

Loe edasi

lühike kida?

Tervist,mure on siis järgmine.Peenise kida on arvatavasti liiga lühike,mistõttu ei saa isegi nahka korralikult lõpuni maha.Olen seda pikemat aega püüdnud venitada(ilma mingisuguste aineteta), kuid mingit ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Operatsioonist enne läbivaatust kõneleda ei tasu. Tulge meestearsti vastuvõtule.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

peenis

olen 31 aastane noormees.Kahjuks sündides olid munandid kõhukoopas. seoses sellega olid naissuguhormoonid ülekaalus (habe eikasvanud, rinnad tavalisest suuremad). Olen käinud teie juures uuringutel. Tehti ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Operatsioon võib siin aidata küll. Esmalt peaks teid siiski üle vaatama - ehk saab ka kuidagi kergemini hakkama.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

peenis

kas peenise venitus võib tekitada hiljem probleeme

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Senimaale pole aparaati kasutanud mehed millegi üle kaevanud. Kui alustada liiga suure venitusjõuga, siis kipub peenis valuksaks minema. Tasa ja targu toimetades muresid tekkida ei tohiks.
Edu soovides
Loe edasi

veider probleem

Probleem on järgmine: sagedasema seksimise puhul on teinekord raskusi orgasmini jõudmisega. Erektsioon on väga hea, kuid suguühe muutub väsitavalt pikaks, eriti abikaasa jaoks, kes lõpuks jahtub ja tihtipeale ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pole see veider midagi. Seemnepurskeni jõudmise kiirus on ülimalt individuaalne ulatudes mõnest sekundist mitmekümmne minutini. Põhjuseks närvikava erinev tundlikus. Liigne kontrollimine võib tõesti seemnepurskeni ...

Loe edasi

füsioloogiline sobimatus

Kas on võimalik kooselu jätkata, kui häirivaks faktoriks on liiga väike peenis? Naine kurdab, et pärast laste sünnitamist ei tunne ta enam seksimisel naudingut, kuna mul on lühike ja peenike peenis. Kas ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Aidata saab kahelt poolt. Naise poole pealt on võimalikud tupe plastilised operatsioonid. Paljudel naistel võib sünnitus suguteed oluliselt suuremaks muuta. Juhul kui koheselt ei rakendata lihastoonust ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: