veider probleem 12.09.03 / Meestearst

Külastaja küsib:

Probleem on järgmine: sagedasema seksimise puhul on teinekord raskusi orgasmini jõudmisega. Erektsioon on väga hea, kuid suguühe muutub väsitavalt pikaks, eriti abikaasa jaoks, kes lõpuks jahtub ja tihtipeale jätame asja lihtsalt pooleli või lahendan selle masturbeerides. Abikaasa kaht orgasmi järjestikku pole saanud, orgasmijärgne seks on talle ka valulik. Asi pole selles, et naine liiga kiiresti orgasmini jõuaks - vahekorrad on meil alati pikad olnud. Kas põhjuseks võib olla ka asjaolu, et pean end seksides vaos hoidma, kuna keskmisest suurem peenis (22cm) ulatub muidu liiga sügavale ja teeb naisele haiget. See välistab ka kahjuks mitmete pooside kasutamise. Siit lohutus kõigile, kes muretsevad, et suguti liiga lühike - ka suur peenis pole alati õnnistuseks. Kui tekib suurem vahe seksimises ja masturbeerimises, jõuan vahekorra ajal mõnikord orgasmini ka liiga vara, st. enne naist, mis õnneks pole kujunenud probleemiks ;-).

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Pole see veider midagi. Seemnepurskeni jõudmise kiirus on ülimalt individuaalne ulatudes mõnest sekundist mitmekümmne minutini. Põhjuseks närvikava erinev tundlikus. Liigne kontrollimine võib tõesti seemnepurskeni jõudmist takistada. Suure tõenäosusega võiks teie probleemi lahendada partneri sünnitus.
Orgasmi aboluutne ajastatus on enamike partnerite jaoks siiski soovunelm.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Ebamugavus munandikotis ja vasakul alakõhus

Tere

Umbes 6 aastat tagasi diagnoositi varikotseele, olen seda aastate jooksul näidanud nii Dr. Sarjasele, Dr. Tartesele kui ka Teile. Kontrolliti ka neere ja kirurgilist lähenemist varikotseele ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kirjelduse alusel pole probleem suure tõenäosusega mitte munandites vaid tugiaparaadis. Parem pöörduge mõne hea füsioterapeudi poole, kes saab probleemide tekkeloo läbi analüüsida ja loodetavasti ka toimiva ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: