suur mure 13.10.03 / Meestearst

Külastaja küsib:

tere olen 20.a. noormees ja mul tekkis üks küsimus?Mu naisel oli munasarja põletik ja me olime vahekorrs ilma kaitsevahenditeta, kas mul võib ka sellest olla mingi haigus?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Minu nägemuse järgi on sugutrakti põletikud pea alati perekonna, mitte üksi naise või mehe, probleem. Munasarja põletik on tavaliselt varasemate ravimata põletike tagajärg. Soovitan soojalt ka teil läbida korralikud põletikuuuringud.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Kubeme sügelus

Tere.
Selline mure,et kube sügeleb ja kipitab.
Sügeleb juba poolteist kuud ja käsimüügi kreemid ei aita.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kube on suur ja lai. Reievoldis - reie ja munandikoti vahel on sageli (spordi)riiete hõõrumisest soodustatud bakteriaalse komponendiga põletikud. Ka ülekaalulistel sama mure muudel põhjustel.
Kui ...

Loe edasi

Suur hulk punne peenise juurel ning peenisel

Tere, mure on järgmine: Lühikese perioodi jooksul on peenise juure ümbere ja peenisele tekkinud suur hulk väikeseid punne. Punnid on nahaga samat tooni ja valu ning sügelust ei põhjusta. Enamus on väikesed, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui need punnid on tekkinud hiljuti, siis on suure tõenäosusega tegemist haigusliku muutusega. Ilma pildita/läbivaatuseta targemat midagi öelda ei oska. Soovitan pöörduda kontrolliks suguhaiguste arsti ...

Loe edasi

HIV-i nakatumise risk

Tere!
Kui suur on HIV-i nakatumise risk suuseksi kaudu? Nii kondoomi kui ka ilma selleta?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Täpseid numbreid teile pakkuda ei ole võimalik. Vastavad uuringuid pole lihtsalt olemas. Milleks põdeda - minge ja tehke ära HIV test ja teie mure on lahenenud!

Loe edasi

SUUR MURE

Mul on üks suur mure, kui olen naisega voodis siis pole probleemi peenise kõvaks saamisega aga kui astun vahekorda siis peenis lõdveneb ja vahekord muutub ebamugavaks.Kui saate siis aidake, kui ei saa, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kindlasti saab teid aidata. Soovitan vastuvõtule tulla.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: