korduv müoom 31.03.06 / Loodusravi

Külastaja küsib:

Tere
Mul on suur mure. Mõned aastad tagasi avastati emakas müoomisõlmed, 2004 oli üks neist nii suureks kasvanud, et tehti operatsioon, mis justkui õnnestus. Kahjuks hakkas peagi sama koha peale uus müoom kasvama, 2005aastal sügisel oli jälle opp ja paraku muutis see olemist veelgi hullemaks, opereerinud arst tunnistas, et kasvajalist moodustist ära ei saanud. Nüüd on märts ja enesetunne endiselt kehv. Kogu see naiste asi on sassis ja päevad on tõesti hullud. Tean, et arstid soovitaksid kardinaalset oppi või tugevat hormoonravi, millega kutsutakse esile kunstlik menopaus.
Mõlemad variandid on halvad ja lükkan arstide juurde minekut edasi. Minus on usk, et on olemas mingigi võimalus oma häda teistmoodi ravida. Kuidagi see moodustis ju tekkis, kuidagi peab ta ka sealt ära kaduma. Olen 39-aastane.

Arst vastas:

dr Vigala Sass

Päikest!

asjad on tõsised - kui elada tahad, siis parem kui lased puhtaks lõigata - otsustad selle kardinaalsema variandi kasuks.
Vast on sul laste arv juba käes.
pärast võid meilt veel lisa rohtusid saada.
sass
45-73128

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Loodusravi

müoom

Tere,
olles tutvunud samateemaliste küsimuste/vastustega, süvenes minu mure,... Nimelt on mul emakas müoom (sissepoole kasvav),...opereerimine tähendab aga seda, et emakas lõigatakse ära ja seega ...

Vastas dr Vigala Sass

päikest!
peaksite siiski müoomi ära lõigata laskma - ehk ei võeta tervet emakat?
Tegemist on ju kasvajaga, mis ei haara tervet emakat?

Müoom on aegsütikuga pomm.
Andmete ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi