Kõvad tükid armi ligiduses 17.12.18 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere. 5 kuud tagasi oli trauma, mille tagajärjel nüüd on näos hobuseraua kujuline 13 cm pikkune arm. Selle armi sisse, mitte õmbluse enda sisse, vaid selle poolkaare pinna sisse on tekkinud 2 kõvad tükki. Esialgu olid need pehmemad ja neid oli võimalik masseerides hajutada. Tursega tegelev füsioterapeut arvas algul et see on lümfivedelik, kuid nüüd on nad muutunud kõvadeks ja suurenevad. Mis need võiks olla ja kuhu võiks pöörduda?

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere . Arvestades traumast möödunud aega, võib see olla juba sisemise armkoe kõvastumine. Soovitaksin personaalset konsultatsiooni plastikakirugi juures.
Parimate soovidega, dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

ilukirurgia

tahaks operatsiooni armi ära eemaldada. kuhu tulema pean

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Kardan, et armi täieliku eemaldada laskmise sooviga ei oskagi Teid kuhugi soovitada. Kirurgiline armi korrigeerimine jätab alati uue armi.
Tervitustega, Dr. Peep Pree

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: