Tekkis jalalabade tursumine ,ja mida veel tuleks ette võttamis kandus ka säärtele,Perearst piirdus torasemide tablettidega.Kas sellest piisab 05.01.22 / Üldkirurgia

Külastaja küsib:

Jaalabade tursumine,mis ka kõrgumale levinud.Eelnes tuimus ja kiskuv tiriv tunne ka teistes lihastes.Samuti ka käte -jalgade suremine ööseti.Perearst määras pärast vereanalüüse,mis konkreetset leidu ei näidanud,välja arvatud psa eesnäärme näidu tõus.Arvas,et turse möödub torsamidi tablettidest?Kas sellest piisab,et kõik normaliseerub?

Arst vastas:

Madis Veskimägi

dr Madis Veskimägi

Perearst

Tõstamaa Tervisekeskus

Tere !
Usaldage oma perearsti !

Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Üldkirurgia

Hemorroid

Nimelt mure selline, et mul on juba aastaid olnud hemorroid, see tekkis peale esimest sünnitust. Nüüd vahepeal see enam muret ei tekitanud, aga nüüd on jälle hakanud hirmsasti valutama ja veritsema ja ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Vältida tuleks kõhukinnisust. On olemas ka natuke efektiivsemaid ravimküünlaid, kuid need on retseptiravimid. Neid saab Teile välja kirjutada ka perearst, kuhu peaks siiski nädala jooksul pääsema.

Loe edasi

lõualuu

Tere, minu probleemiks on juba pikemat aega lõualuu kinnisus. Suu ei avane korralikult, närides on vasakpoolne liiges valulik. Veidi aega tagasi toimus see kõik parema liigesega, nyyd kandus üle vasakusse. ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Kui Teile ei ole mingit süsteemset liigestehaigust (reumalaadsed haigused), siis peaksite pöörduma näo ja lõualuu kirurgi vastuvõtule.

Loe edasi

Kubemesongakahtlus

Ca kolm aastat tagasi tekkis järgmine korduv nähe: kui olin nii tunni vältel püstijalu, tekkis paremas kubemepiirkonnas terav valu, mis kahe-kolme minuti jooksul kadus, kui istet võtsin. Hiljaaegu toimus ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Songa ei saa välistada, kuid lamades vaevuste olemasolu pole sel puhul tüüpiline. Songa kahtluse puhul peaks näitama kirurgile. Ise tasude võiks saada paari nädala jooksul, järjekorraga võib minna 2-3 ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: