eesnaha haavandid 20.08.04 / Suguhaigused

Külastaja küsib:

ma pole ammu (pool aastat) olnud suguühtes, kuid viimasel kuul on tekkinud eesnahale haavandid. eriti ei usu et see saab olla suguhaigus, sest viimase suhte ajal kasutasin koguaeg kondoomi. kuna mul hetkel pole haigekassa kaarti siis kas on olemas mingit ravimit, mida saab apteegist osta ilma retseptita? või on mingit muud lahendust pakkuda?

Arst vastas:

Airi Põder

dr Airi Põder

Dermatoveneroloog

STD & J erapraksis

Haavandite teke suguelundil võib olla tingitud erinevatest põhjustest. Seega pole võimalik soovitada mingit universalset vahendit mis raviks kõiki suguelundil esinevaid haavandunud protsesse. Üheks haavandite tekke põhjukseks suguelunditel võib olla süüfilis. Kui patsient pole kindlustatud ja tal puuduvad rahalised vahendid uuringute tegemiseks süüfilise suhtes, siis on võimalik arve nende uuringute eest saata linnaarstile. Seega - pöörduge veneroloogi vastuvõtule.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Suguhaigused

tekkisid eesnaha alla punnid

Tere, tekkisid sellised punased punnid või villid,vahest ka väiksed haavandid, vahepeal kaovad ära , siis peale hõõrdumist tulevad tagasi.Naine kellega olin vahekorras käis arsti juures ja tehti testid ...

Kristi Abram

Vastas dr Kristi Abram

Tere!
Pildi järgi pole otseselt alust genitaalherpest kahtlustada, sest villikesed ei paigutu väga grupeeritult, nagu oleks iseloomulik herpesele.
Pigem arvan, et tegemist eesnaha põletikuga, ...

Loe edasi

suguhaigused

Arvan, et olen viimaselt voodikaaslaselt väikse viiruse külge saanud (tunnusjooned sarnanevad eelkõige süüfilisele või herpesele). Eesnaha alla on tekkinud paar silmaga märgatavat ning mõningast sügelust ...

Airi Põder

Vastas dr Airi Põder

Oleks mõistlik kiiremas korras pöörduda naha-ja suguhaiguste arsti vastuvõtule.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi