miss viga 11.03.04 / Suguhaigused

Külastaja küsib:

Miss viga kui peenise jäigastumisel hakkab eriruma rohkesti klaasjat vedelikku. Ja veel. Peale vahekorda umbes 12 tunni pärast tekivad peenisele väikesed valged nagu peensoola teralised täpikesed mis kaovad paari päevaga. Olen andnud analüüsid ja need on korras.

Arst vastas:

Airi Põder

dr Airi Põder

Dermatoveneroloog

STD & J erapraksis

Erektsiooniga kaasnevalt võib osadel meestel peenisest erituda klaasjat vedelikku ja seda ei loeta mitte mingil määral haiguslikuks nähtuseks.
Mis puutub väikestesse valgetesse täpikestesse, mis tekivad alati peale vahekorda, siis on need ilmselt seotud Teil esineva nahareaktsiooniga Teie partneri tupes olevale keskkonnale.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Suguhaigused

Suur mure

Olen 36 aastane mees.Mul oli kuskil 4,5 aastat tagasi juhuslik vahekord.Umbes kaks nädalat hiljam tekkis sugutis kipitus ja väikesed täpikesed eesnaha alla. Hiiul tehti analüüsid mis olid negatiivsed .Vaegused ...

Airi Põder

Vastas dr Airi Põder

Teie kirjast kahjuks ei nähtu, missuguste haigustekitajate suhtes Teid uuritud on. Mikroobide ja viiruste hulk, mis Teil esinevaid vaevusi tekitada võib, on kahjuks väga lai. Arvestades Teie poolt kirjeldatut, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi