Probleem. 02.11.06 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Küsimus selline, et kas kiire elu, väsimus ning vahetevahel närvipinged võivad mõjutada suguti erekteerumist?Nimelt viimaselajal on olnud just sellega prob.Kui kiire aeg läheb mööda ja närvipinge maas kas siis läheks kõik jälle korda...Muretsen nimelt selle pärast, et vanasti piisas mõtlemisest või ilusa pildi nägeminsest et kõvaks läheks aga nüüd tuleb pikka aega masseerida ja isegi siis ei lähe vahel täiesti kõvaks.Muidu oleks nagu kõik sama.Tajub puudutusi samamoodi ja seemnepurse toimub kah...Muidu elan suhteliselt tervislikku elu-ei suitseta,ei joo, teen suhteliselt kõvasti trenni jne.Olen ainult 15.Ette tänades!

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere. Aga muidugi, närvipinge ja üliväsimus mõjutavad seksuaalsusse. Lihtsalt igal inimesel olemas omad piired (võimalused) ja need on väga erinevad. Üldjuhul soovitan tulla meie kliinku vastuvõtule, teeme hormoonuuringud, kontrollime teie suguhormoonide nivoot, leiame lahendusi. Soovin edu, Vladimir.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Erektsiooni probleem

Tere. Vanus 19 ning on tekkinud probleem erektsiooniga, muidu kõik ok ja esineb suvalistel aegadel ja erutuse puhul, ka eelmängu, kuid täpselt vahekorda astumise ajal kaob ära. Varem pole sedasi olnud, ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Võib arvata et see on stress. Kui üks kord ebaõnnestus,siis inimene mõtleb ja ootab järgmist ebaõnnestusest. Soovitan tulla meie juurde - pakkume lahendusi. Neid kindlasti olemas. Soovin edu, Vladimir

Loe edasi

probleem

Probleem siis järgmine: erektsioon on lühiaegne, st. vajub ära isegi enne vahekorda astumist ja seemnepurse tuleb kiirelt.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Tulge vastuvõtule, võtame analüüsid, räägime pikemalt,leiame lahendusi.Kindlasti aitame. Vladimir

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: