Probleem 29.05.06 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere
Olen 20a noormees. Viimased aastad minu elus on olnud suhteliselt masendavad. Asusin elama enda isaga kellega läbisaamine on väga fustreeriv, neiu keda armastasin ei soovi minuga tegemist teha, ülikooli esimene aasta läks aia taha, töökoht ei ole kõige parem ja nüüd tippude tipuks sõjavägi.
olen lugenud, et osad mehed leevendavad depressiooni masturbeerides. Arvan, et olen langenud ka selle haiguse kätte. Seda juba mitu aastat. Mul on tekkinud juba selline kartus, et äkki mul ei tulegi erektsiooni naisega ja see tekitab veel rohkem fustratsiooni ja tõrget naistega suhtlemises.
Kuidas vabaneda masturbeerimise sõltuvusest? Viimasel ajal olen täheldanud seda, et sperma on orgasmi alguses valge nagu peab, aga lõpp on kollakas ja kergelt tükkis, kas võib olla tegemist põletikuga?

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere. Teie ei ole üksi - masturbeerivad praktiliselt koik mehed, osa sellepärast et tunnevad ärritust ja vajadust, osa lihtsalt igavusest ja harjumusest. Tegelikult nii kaua, kui teil ei ole kindel seksuaal partneri see ei ole mingi probleem ja ei ole patoloogia. Probleemiks see võib olla juhul, kui inimene arvab et masturbeerimine parem, kui seks reaalse inimesega, või kasutab see vahend liiga tihti ( näiteks mitu korda päevas) ja mõtleb ainult sellest. Seemnevedeliku värvus ja konsistens räägib ainult kontsentratsioonist. Muidugi, kui teil on mingi kahtlused, soovitan teha sperma analüüsi androloogia keskuses. Sellega teie saate vendumuse tunne, et kõik on korras.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Erektsiooni probleem

Tere. Vanus 19 ning on tekkinud probleem erektsiooniga, muidu kõik ok ja esineb suvalistel aegadel ja erutuse puhul, ka eelmängu, kuid täpselt vahekorda astumise ajal kaob ära. Varem pole sedasi olnud, ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Võib arvata et see on stress. Kui üks kord ebaõnnestus,siis inimene mõtleb ja ootab järgmist ebaõnnestusest. Soovitan tulla meie juurde - pakkume lahendusi. Neid kindlasti olemas. Soovin edu, Vladimir

Loe edasi

probleem

Probleem siis järgmine: erektsioon on lühiaegne, st. vajub ära isegi enne vahekorda astumist ja seemnepurse tuleb kiirelt.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Tulge vastuvõtule, võtame analüüsid, räägime pikemalt,leiame lahendusi.Kindlasti aitame. Vladimir

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: