potentsus 22.03.05 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Me elame minu mehega juba 7 aastat ja peaaegu kogu aeg seksuaal elus MINA näitan algust üles.(kuigi ta ei tunnista seda).Isegi sel juhul me seksime vaid 1-2 korda nädalas.Kas see on normaalselt? Kas saab mõjutada potentsust seda,et ta pigistab peenis kinni erektsiooni ajal(rasestumisvastane vahendina)
(palun vabandus minu eesti keele eest)
Michalle.29aastat(minu abikaasa on 29 aastat)

Arst vastas:

Lemme Haldre

dr Lemme Haldre

Psühholoog-psühhoterapeut, kliiniline seksuoloog

Erakliinik Elite

Tere Michall
See, kui tihti paarid viibivad seksuaalvahekorras, on väga erinev. Paljude inimeste jaoks on 1-2 korda nädalas piisav ja on teisi, kelle jaoks see on liialt vähe. Sellise asja puhul puudub norm.
Mulle jääb arusaamatuks aga see, mille pärast kasutate nii omapärast vahendit raseduse vältimiseks? Tänapäeval on piisavalt erinevaid rasedusvastaseid vahendeid, mille hulgast endale sobiv valida.
Õigel momendil penise kinnivajutamine nõuab vahekorra ajal pidevat enesekontrolli, mistõttu Teie partner (ja võimalik et ka Teie) ei saa ilmselt olukorda piisavalt nautida. Kaudselt võib see kahtlemata mõjutada Teie intiimvahekorda ja selle sagedust.
Soovitan kasutada teistsuguseid rasedusvastaseid vahendeid. Vajadusel konsulteerige arstiga.
Lemme Haldre

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

potentsuse kaotamine

Kaks kuud tagasi potentsus läks ära. Palun vastuvõtule .

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Tulge vastuvõtule (konsultatsioonile) Tallinn Gonsiori,3 2 korrus liftiga, registratuuri tel. 731 8004, 731 8008, 5331 8008 või neti kaudu meestekliinik@kliinikum.ee

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: