kui enam ei taha 12.01.04 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Olen 25 aastane naine. Olen abielus olnud nüüdseks juba kolm aastat ja probleem on nimelt järgmine - ma ei kannata kui mu abikaasa mind puudutab... Alguses oli seks veel nii enam-vähem aga nüüd...No kohe füüsiliselt vastik on ja ma ei saa sinna midagi teha ka. Kui talle lihtsalt vastu tulen tunnen ennast pärast nagu vägistatuna, tema muidugi on väga solvunud ja vihane. Ta ei saa aru, et kuidas saab üldse nii olla, et seksi ei taha. Mida teha?

Arst vastas:

Lemme Haldre

dr Lemme Haldre

Psühholoog-psühhoterapeut, kliiniline seksuoloog

Erakliinik Elite

Kahjuks ei selgu Teie kirjast, kuidas oli Teie suhe abikaasaga päris suhte alguses. Püüdke meenutada, milline on olnud Teie ja partneri kõige nauditavam periood. Kui sellise perioodi leidsite, siis püüdke leida sündmused, millest muutus alguse sai.
Kirjast ei selgu ka seda, milline on Teie abielusuhte ülejäänud osa. Kas on Teil ühiseid huvisid, väljaskäimisi jne. Vahel on ebameeldivaks muutunud seksuaalelu üldiselt tasakaalust väljas paarisuhte tulemus.
Kuna probleem on kestnud pikka aega, soovitan pöörduda paari- või perenõustaja poole. Pöörduda tasuks koos partneriga.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

seksuaalprobleem

Kas on loomulik ,et mees kui on tugevas stressis ei taha vahekorda? Ytleb,et ta ei taha ka enda keha tunda,et köik on nagu valu täis. Meil olid ka suured probleemid sellega,et tekkis lihtsalt rutiin-abielukriis.Lahku ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Kahjuks, see on võimalik, et kui meehel on tugev stress, tema ei taha vahekorda (tihti juhtub just teistmoodi ja stressiseisund vähendakse seksiga). Aga samal ajal see on nagu kinnine ring, mida ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: