Antibeebipillid ja ravimid. 23.02.17 / Ravimid

Külastaja küsib:

Tere!

Küsin, kas Panangin ja viirpuutabletid mõjutavad Harmonet pillide toimet?

Arst vastas:

Kalle Kurvits

dr Kalle Kurvits

Proviisor

Tartu Uus Apteek

Tere

Ei mõjuta sellisel moel mis tingiks vastavasisulisi hoiatusi.

Kalle Kurvits

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Ravimid

Menstruatsioon

Tere!
Sooviksin teada sellist asja: kas menstruatsiooni on vöimalik edasi lükata ka mingite muude vahenditega kui antibeebipillid?

Kalle Kurvits

Vastas dr Kalle Kurvits

Tere,

Tegemist saab olla hormooniga (antibeebipillid) või organismi hormoontasakaalu mõjutava ravimiga. Mina sellealast nõu (internetis) ei anna, need on kõik retseptiravimid. Pöörduge naistearsti ...

Loe edasi

antibeebipillid+alkohol

Tere!

Ma tean küll, etalkohol ja ravimid ei sobi kokku. Soovin teada, et kas antibeebipillide kasutamisega tohib alkoholi tarbida. Ma ei ole täiskarsklane ja tablette tuleb ju võtta ju iga ...

Kalle Kurvits

Vastas dr Kalle Kurvits

Tere,



Ei hakka silmakirjatsema, võib küll, mõõdukalt mõistagi.



Kalle Kurvits

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: