Mure seoses abordiga 15.02.22 / Rasedus ja sünnitus

Külastaja küsib:

Tere! Minul oli 2 veebruar medikamentoosne abort,peale seda tuli kaks päeva tugevamalt verd ja ülejäänud päevad ainult määris.Nüüd eile 14 veebruar tekkis järsult verejooks ja mingi hetk tuli sidemesse suur veretomp.Täna hommikul ärkasin vereloigus ja pesema minnes kukkus minu seest veel 4 sellist suuremat tompi välja kas see on normaalne või peksin muretsema?

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 36-aastane

Abort on riskantne ja tüsistuste võimalus on kõrge. Soovitan kindlasti pöörduda samasse kliinikusse, kust saite tablettabordi tabletid. Vajalik günekoloogiline ultraheliuuring hindamaks olukorda emaka õõnes.
Edaspidi kasutage kaasaegseid soovimatu raseduse vastaseid vahendeid. Kui enam sünnitada ei soovi, siis mõelge munajuhade sulgemisele, meestele lubatud vasektoomia.

G.Litter M.D.
naistearst.ee, veebiregistratuur.ee 24/7

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Rasedus ja sünnitus

rasestumine peale aborti

Tere käisin 20ndal märtsil tegemas aborti . vahekorras olin mehega nädal hiljem aga meil purunes kondoom . kas peale aborti on kohe võimalik jääda uuesti rasedaks ?

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 26-aastane

Kahju, et pidite üle elama abordi operatsiooni. Pöörduge naistearstile ja hakake KOHESELT kasutama soovimatust rasedusest hoidumise ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: