Tühi lootekott 29.03.21 / Rasedus ja sünnitus

Külastaja küsib:

Tere. Olen 28 ja kolmas rasedus. Viimane mens. Oli 20.detsember 2020 arstil käisin 24.märts rasedus peaks olema 12+4. Kuid arst ütles et lootekott on tühi. Kas on veel mingit väikest võimalust et loode võib veel tekkida? Mens oli ebaregulaarne ja viljastamis aeg öelda ei oska.
Peaksin minema 31.märts puhastusele

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Lugupeetud Küsija

Teie mure on mõistetav ja kui ei ole verejooksu, palavikku üle 38,5 ega tugevaid alakõhuvalusid, siis kaasajal võib enamikke olukordi jälgida. Soovitan oma hingerahu huvides teisest naistearsti nõustamist ja teisest ultraheli uuringut, soovitan kolleeg dr Marek Šois, ultraheli.ee
Kaasajal püütakse nn "puhastusi" vältida, selleks on kõigis haiglates olemas tablettabordi tabletid, mõelge.
Otsige kohe võimalus teiseseks nõustamiseks ja teiseseks raseduse ultraheli uuringuks.

G.Litter M.D.
naistearst.ee, veebiregistratuur.ee 24/7

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Rasedus ja sünnitus

Aeglane rasedus

Tere,

Minu mure seisneb nimelt selles, et rasedus kulgeb aeglaselt(kui saab nii väljendada). Nimelt eelmise menstruatsiooni järgi peaks olema 8+2.
Arstile läksin esimest korda, kui oli ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Tere Kui HCG kasvab ja ka UHs on lõpuks nähtud loodet, siis rasedusega peaks olema kõik korras. Siiski peab jälgima, seni kui tuleb nähtavale loote süda. Ilmselt on teil rasedus tekkinud pisut hiljem ...

Loe edasi

Järjestikkused raseduse katkemised

Tere,
Soovime abikaasaga saada teist last. Esimene laps sündis 2017 ja ilma igasuguste probleemideta. Nüüd 14 kuu jooksul on olnud 4 raseduse katkemist. 2019 novembris raseduse peetus 11+5 nädalal ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 31-aastane

"Teie kirjast loen: "Nüüd 14 kuu jooksul on olnud 4 raseduse katkemist. "
Soovitan kohe pöörduda meie eriala õppetooli ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: