pidev põdemine 07.05.02 / Rasedus ja sünnitus

Külastaja küsib:

Tere,

minu mure on väga tavaline. Nimelt läheb praegu 12.rasedusnädal, aga viimase 4 nädala jooksul olen vahelduva eduga põdenud ülemiste hingamisteede haigusi, mille jooksul on nuuhulgas tulnud, paranenud, siis jälle tulnud ohatis (hetkel jälle on). Nohu on see kõige vaevalisem. Paar päaeva tagasi normaliseerus jälle olukord, kuid täna tunnen jälle neid sümptomeid, mis viitavad haiguse ägenemisele. Olen püüdnud ravida end koduste ja looduslike ning lisaks ka apteegis saadavate homoöpaatiliste ravimitega, kuid kas nüüd oleks aeg antibiootikumidele üle minna (ma kohe üldse ei tahaks). Paar nädalat võetud korralised proovid (hemoglobiin, vere sete jt.) olid korras. Minu neelust ja mandlitelt on leitud streptokokk c, mille tõttu pidin minema opile , aga raseduse tõttu jäi see plaan pooleli.

Kardan loote pärast. Järgmisel nädalal läheme kuklavolti uurima, kas siis on võimalik näha kahjustusi, mida minu põdemine on võinud kaasa tuua .

Ette tänades Kristi

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Lugupeetud Kristi !

Arst otsustab Teid uurides, kas on vaja ravi ja millist. Õige ravi on alati! ohutum, kui ravimata infektsioon lootele.

Kuklavoldi uurimisega selekteeritakse kõrgenenud riskigruppi kuulujad geneetilistele haigustele. Põletikke ei näe.

Olge võimalikult terve.

Naistearst Galina Litter,

6052 739, -715

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Rasedus ja sünnitus

Rasedus ja herpes

Tere. Plaanime abikaasaga pisiperet looma hakata ja tahaksin kindlasti loomulikult synnitada.Nyyd aga lugesin,et herpese puhul tehakse kindlasti keiser. Asi nimelt selles,et arvan,et mul see kole haigus ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Kui on herpese lööve genitaalidel raseduse lõpus, sel juhul tuleks keiser. Kui olete kunagi läbipõdenud herpese, siis see pole küll mingi näidustus operatsiooniks. Põdemine küll ei mõjuta mitte kuidagi ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: