Probleemid peale sünnitust. 15.09.20 / Rasedus ja sünnitus

Külastaja küsib:

Tervist. Sünnitasin pea 9 kuud tagasi. Menses taastus mai kuuses ja olnud nagu kellavärk. Kuni kals kuud tagasi algas imelik alakõhi valu/krambid. Nagu kohe kohe algaks menses kuigi just lõppes. Nüüd viimane menses jäi nädal aega hiljaks. Ja olid tavapärasest teistsugune. Väga helepunane ja väga rohke. Nüüd 20 peaks algama uuesti aga ma ei suuda enam neid kõhuvalu/krampe taluda.sellega on kaasnenud halb enesetunne, süda paha, tihe urineerimine ja madal vererõhk. Kõhuli magada ega olla ei saa, sest alakõht nii valus. Vahel lööb ka valu täidsa alla tuppe. Millega ei ole kunagi probleeme olnud. Olen võtnud 1000mg paratsetamooli, mis ei mõju enam. Ehk oskate nõu anda mis aitaks.
Ei ole arstle aega pannud ega esmaabis käinud kuna ei ole lihtne minna väikelapsega ja kellegile ei ole jätta ka sest ei lepi kellegiga.
Tänan.

Arst vastas:

Ülle Kadastik

dr Ülle Kadastik

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik, Elite Erakliinik

Tere, oluline on teada kas te veel imetate. Kui jah, siis tsüklihäire võimalik.Kui ei , siis peaksite tsüklihäire tõttu siiki pöörduma günekoloogile. Välistada ei saa ka rasedust, seega tehke rasedustest(käsimüügist). Kui olete rase, siis need kaebused on mõistetavad. Võimalik on ka munasarja tsüsti olemasolu, seega igaljuhul peate arstile minema. DRKadastik

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Rasedus ja sünnitus

Verejooks

Tere. Mul on selline probleem, et algul peale sünnitust oli verejooks ja väljusid suured tükid, kuid 3 päeva peale sünnitust on verejooks peatunud.

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 19-aastane

Kahjuks unustasite kirjutada, millal oli sünnitus ja kas ta oli füsioloogiline?
Kaks kuud peale sünnitust on nn lohhiavoolus. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: