rasestumisvastased tabletid 06.01.04 / Rasedus ja sünnitus

Külastaja küsib:

tere,

küsimis 1:
olen 19 aastane neiu ja kasutan kuskil 9 kuud juba logest tablette. nüüd jätsin kuu vahele ja alustasin uuesti. siis aga kuulsin tuttavalt, et tema sõbranna oli rasestumisvastaste tablettide tõttu ära surnud. neiu oli olnud kõigest 24 aastane... arsti vastu alustati ka kriminaalmenetlus. kas need tabletid on tõesti nii ohtlikud???? tabletid pidid vere paksuks tegema... ei jäänudki kogu lugu meelde, kuid tõsi mis tõsi! millest selline asi tingitud oli? kas selline asi võib ka minuga juhtuda???

küsimus 2:
kui hakkan logest tablette võtma tsükli esimesel päeval, siis millal võib ilma kondoomita vahekorras olla? kuskilt lugesin, et 10 päeva pärast. apteegist öeldi, et nädala pärast? millal siis õige on?

küsimus 3:
kas see jutt vastab tõele, et rasestumisvastaseid tablette või kasutada max 3 aastat ja siis peab tegema pausi? ootama kuni hakkab regulaarne menstruatsioon ja siis alles võib uuesti võtta? kui pausi ei tee, siis pidavat kasvama % mitterasestuda. tean isegi ühte inimest, kes "tänu" nendele tablettidele enam lapsi ei saa!

palun vastake nii ruttu, kui võimalik! tohutu mure nende pärast!!!
ette tänades...

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Lugupeetud Anonüümne Küsija!
1. Arstid ei tegele kuulujuttude kommenteerimisega oma tööajast.
Dr. Kati Otsa nimetab Teiepoolset versiooni folklooriks.
2. Kui alustate antibeebipille menstruatsiooni 1. päeval, tarvitate neid õigesti, ei unusta, ei oksenda ja Teil ei esine kõhulahtisust, siis on rasedusvastane kaitse 100%.
3. Jälle müüdid ja folkloor.
Vajate reaalset akadeemilise-teadusliku haridusega arsti nõustamist.
Soovitan pöörduda noortekabinetti. Pillidel on meditsiinilised vastunäidustused, millega arst arvestab, ordineerides patsiendile ravimeid. Terved naised võivad tarvitada antibeebipille seni, kuni on vajalik hoiduda soovimatust rasedusest. Pikk kasutamise aeg oleks 5 aastat, ülipikk 10 aastat. Siis tuleks ümber vaadata pillide hormoonkoostis ja sobitada patsiendi fenotüübiga ja muutustega organismis.
Kui vajate abi, usaldage vaid asjatundjaid.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Rasedus ja sünnitus

Viirushaigus raseduse kolmandal nädalal

Tere !

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik


Loe edasi

Tsüklihäired

Tere,


Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 29-aastane


Loe edasi

Kollaskeha hormoon

Tere,


Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 32-aastane


Loe edasi

Unustatud YAZ pill

Tere!


Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 23-aastane


Loe edasi

Sünnitus


Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 26-aastane


Loe edasi

Positiivne test ja veritsus


Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 36-aastane


Loe edasi

SOS pill ja rasedus

Tere!


Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 29-aastane


Loe edasi

Hambaravi

Kas raseduse 9.nãdalal võib lasta teha hambaröntgeni?
Millist ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Drkadastik.

Loe edasi

Ultraheli ja hCG

Tere!


5+2 oli hCG üle 9000 IU/L
5+4 ligi 15000 IU/L

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik


Loe edasi

HCG ja progresterooni tase


Samas HCG tase on siiani tõusnud.

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik


Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: