soov rasestuda 02.06.02 / Rasedus ja sünnitus

Külastaja küsib:

Terekest! mure järgmine:olen püüdnud rasestuda~6 kuud ja iga-kuine kuupuhastus toob jälle ja jälle pettumuse,et ei ole rasestunud.Missuguseid vitamiine või preparaate peaks võtma,mis soodustaksid rasestuda?Võibolla juhtub olema mõni hea soovitus veel, mis võiks rasetumisele kaasa aidata.
Teine küsimus:kas pärast triquilaride pika tarvitamise ära jätmist on normaalne , et kehakaal on hakanud kiirelt tõusma, rinna nibud tumenevad, kehatemperatuur on pidevalt 36,7--37,1,iiveldust on üsna tihti tunda---olen korduvalt rasedustesti teinud ja arsti juures käinud ja vastused on olnus negatiivsed.Kuna mul kehatemperatuur kõigub koguaeg ja kuupuhastus on ebaregulaarne,siis ei saa ma ovulatsiooni ka kindlaks määrata.Ovulatsiooni teste pidevalt ostes läheb kulukaks.Äkki on mõni muu viis veel ovulatsiooni määrata,mida ma võiks proovida.
Loodan , et saite mu muredest jagu--ettetänades Merike.

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog

Evita Grupp OÜ Naistearstid Pirita Perearstikeskuses VASTUSED NII KIIRESTI KUI VÕIMALIK, KUID MITTE HILJEM KUI 3 ÖÖPÄEVA

Lugupeetud Merike !
1) Minu head soovitused on samas portaalis vastuste hulgas potentsidieet meestele ja nipid rasestumiseks naistele. Palun lugege neid, positiivsus on tagatud.
2) Järgnevatel kaebustel ei ole pillide ärajätmisega mingit seost. Kehatemperatuur kuni 37,5 - ni II faasis on normaalne progesterooni mõju tõttu.
-ovulatsioon toimub ~14 enne oodatavat menstruatsiooni. Kui loete selle aasta menstruaaltsüklite pikkused, saate välja arvutada ovulatsiooni toimumise tõenäosuse lugedes menstruatsiooni tsükli algusest.
-enamik naisi tunneb ovulatsiooni limasegusest klaasjast voolusest ja valust ühel pool allkõhus.
Kui Te pole rasestunud 1 aasta jooksul, tuleks alustada uuringuid viljatuse põhjuste selgitamiseks mõlemil partneril.
Soovin edu rasestumisel !
Naistearst Galina Litter,
6052 739, -715

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Rasedus ja sünnitus

Soov rasestuda.

Tere, soov rasestuda. Menstruatsiooni viimane päev oli 6 juuni. Esimest korda katsetasime mehega 16 juuni kaitsmata vahekorda. Siis jälle 20 juuni. Mida peaks tegema, et paremini rasestuda. Ei ole tarvitanud ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Tere tavaliselt ei jääda kohe rasedaks peale kahte katsetust. Õeldakse,et kui elatakse kolm korda nädalas regulaarset suguelu, siii rasestumine vahel võtab aega isegi kuni aasta. Arvestades teie vanust ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: