suhe 11.05.06 / Psühholoogia

Külastaja küsib:

Tere!!
Otsustasin kirjutada, kuna olen väga õnnetu. Elame oma noormehega koos juba 3 aasta, suve lõpus saab 4 aastat ja mõlemad oleme praegu 25 aastased. Mulle tundub, et midagi on meie suhtes muutund, sest ta on kuidagi endassetõmbunud ja tihti pahandab minuga või lihtsalt on selline tõrjuv. Ma ei teagi..kui püüan rääkida, et mis temaga on, siis ajan ainult rohkem teda pahaseks ja tema väidab, et midagi pole viga. Armastan teda tõesti ja olen 99% kindel, et ka tema aga miks on ta muutunud? Vahel arvan, et see on sellest, et tal nüüd uus töökoht ja peab ennast seal tõestama, sest vastutus päris suur. Õhtuti kui koju tuleb on väga väsinud ja tahab olla rahulikult. Uues kohas on tööl olnud vast kuskil paar kuud. Ma ei usu kohe kindlasti, et tal oleks tekkinud mõni teine tütarlaps, sest me oleme sellest rääkinud, et kui soovime teineteisest lahku minna või kui tuleb meie ellu keegi teine, siis anname sellest üksteisele teada, sest tema ise on niiviisi petta saanud ja seetõttu ei kiida sellist käitumist. Samas hakkab vahel õhtul lihtsalt rääkima sellest, et suvel teeme siis korteris remonti ja et seda tahaks nii teha ja seda nii....selle järgi ikka arvan, et soovib minuga edasi olla, sest tõesti on ta mulle väga kallis. Joogise peaga ka vahel oleme rääkinud ja siis ta ütleb, et saab aru, et teeb mulla vahel sellise käitumisega haiget aga ta ei tea miks ta nii teeb. Vahel, kui on midagi ära öelnud, et siis pärast kahetseb...Ma tean, et ka minus on probleem, kuna ma tahan temaga väga koos olla ja vahest helistan ikka liiga tihti ja väljas käime peaaegu koguaeg koos. Tema nagu tahaks vahel lihtsalt sõpradega välja minna (nüüd ma siis püüan nati ennast muuta), sest leian, et see on õige, kui kaks inimest vahel eraldi väljas käivad (mõistus saab aru, tunded teised). Ei teagi, loodan, et see lihtsalt ajutine, ta ütles mulle, et suhtes ongi nii, et vahel raskeid hetki ja see teeb jälle meie suhte tugevamaks, peame läbi elama ja et 3-4 aasta on suhtes rasked. Oh loodan, et kõik läheb hästi, vähemalt sain südant kergendada.
Tervitades,
Neiu

Arst vastas:

dr Irene Kalvet

Irene Kalveti Konsultatsioonid OÜ

Tere Neiu!
Koos elades on vaja teineteisele rääkida oma ootustest. Püüdke rääkida Teie, millist käitumist mehelt ootate ja kuulake, millist käitumist tema Teilt ootab ja siis leppige kokku edaspidine käitumine.
Iga uus olukord ( töökoht) on seotud kohanemisega, mis võtab erinevalt aega. Nii ka Teie kaaslasega, kes on alles väga vähe aega uuel töökohal. Seetõttu soovitan olla mõistev, kuid samas huvituda, kuidas kaaslasel läheb uues kohas.
Jõudu ja edu soovides!
Irene Kalvet.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühholoogia

mehed

Olen alati olnud meeste suhtes leige, mul on olnud meestuttavaid, kuid isegi oma praeguse mehega abiellusin väga vastumeelselt.Seksuaalsuhted on juba aastaid kadunud ja tunnen, et ei taha tema kui isiksuse ...

Vastas dr Irene Kalvet

Tere!
Hetkel on Teie vajadused rahuldatud ja olete oma eluga rahul, kuid aja möödudes võib see muutuda. Kui mees on hetkel Teie käitumisega rahul, pole kindlat garantiid, et ta sellise käitumisega ...

Loe edasi

lähedane inimene kaob käest

Tere!

Olen suures segaduses ja väga haavunud. Mul on suhe endast 10 aastat vanema mehega, teame teineteist maast madalast, koos oleme olnud 3 kuud.

Meie tutvumise hetkel oli tal ...

Vastas dr Harri Küünarpuu

Tere!



Vabandan, et olen Teile vastamisega viivitanud. Olen mõnevõrra segaduses nagu see meeski end väidab olevat.



Kogu selles olukorras on väga vähe selgust. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi