Rinnanaarme toitumine ja cipralex. 27.10.19 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere. Mul on hupothireoz - kasutan l thiroxin ja depression kasutan cipralex 15 mg. Oli rasedus kasutasin ka cipralex, praegu minu lapsele on 3 nadalat ja mina joon cipralex 15mg ja rinna toitumine. Oelge palun kas saab nii teha? Sunndisin last 36 nadalat.Lugupidamisega

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Soovitav n ravimeid rinnaga toitmise ajal mite võtta.
Pingeid ja depressiooni saab leevendada ja kõrvaldada paljude muude võtete-harjutustega.
Korralik uni, relax-harjutused, lapse vaatamise-hooldamise osas ka lähedaste abil puhkehetki võimaldada, soodajad joogid jne.

vt varasemid soovitusi-harjutusi ja kasutage teile sobilikke - siis tablette-antidepressante ei ole vaja võtta ja saate rahulikult-kartmata last rinnaga toita.

See on teisi aidanud, aitab ka Teid.
Olete Õnnelik, Teil Laps!
Rõõmsameelsust!
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Cipralex

Tere

Alustasin Cipralex (10mg) paanikahoogude vastu. Võtan veerand tabletti alles praegu 3 päeva, kuid söögiisu täiesti kadunud ning samuti meeletu iiveldus. Kas peaksin edasi võtma ja kogust ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Arstirohu võtmisega peab somaatiline-vaimne olukord ja enesetunne PAREMAKS muutuma. Kui seda rohu annusega "mängimine" ei taga, siis tuleb rohtu vahetada.

Ja ikka kordamast ei väsi - arstirohust ...

Loe edasi

Ikka mure (iiveldus, söögiisu puudumine)

mure tervisega
12.07.12 08:33

Tere!
Olen seesama 37aastane naine, kes küsis Teilt oma iivelduse kohta. Käisin nüüd jälle otsaga onkoloogi juures, tema andis mulle Zofranit selle ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Orkestrit juhib üks dirigent, haigust ravigu üks tohter. Ravitohtri tohterdamisplaani muudab raviarst KOOS patsiendiga. Mina tunnen teid kirja teel ja tõin selle info põhjal oma mõtted esile. Raviarst ...

Loe edasi

Eslorexi kõrvalmõjud

Kui suur tõenäosus on sellle rohuga kaalus juurde võtta? Ja kuna mul on probleeme ka kõhukinnisusega, siis kas see veel süvendab seda???

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

See on hea AD. koostöö oma raviarstiga. Selle rohu põhiolemus ongi Cipralex, mis varem teile hästi mõjus. Kehaline aktiivsus aitab kaaluprobleeme korrastada, õige toitumine ka. Need mõlemad.
NB ...

Loe edasi

cipralex??

Tere dr!
Palun vastake,kui mul on diagnoositud sund-mõtted,kas cipralex on selle jaoks õige ravim?Ja mis oleks teie arvamus ravimi annusest?Mis oleks OK?
Olen ise 22.aastane naiste rahvas ja ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Tabletid on 10 ja 20 mg. Annus oleneb kehakaalust ja häirest-probleemist. Vajadusel 20mg päevas.
Ainult rohust jääb väheks, vaja on ka kehaga tegeleda, et keha kaudu psüühikat mõjutada. vt varasemat ...

Loe edasi

cipralex ja rasedus

Tere!
Olen 22a, 3kuud vötnud cipralexi,(arsti määratud 3kuud), kui pikk peax olema ravimikuuri löpetamise ja raseduse vaheline aeg. Soovime abikaasaga last ja tahan teada kui kaua peax ootama,et ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

vt. eelmine!

Tervitades,
Jüri O.-M. Ennet

Loe edasi

Cipralex?

Tere

Arst kirjutas mulle väja ravimi nimega cipralex (antidepressant).
Sooviks teada kas selle rohu ravikuuri ajal tohib ka alkoholi tarbida?
Pakendil midagi alkoholikohta üeldud ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Pulmas-sünnipäeval tervisepitsi võite võtta, matustel peienapsu ka.
NB!
Alkoholi võib ainult siis võtta, kui KÕIK korras on ja probleeme pole. Kui on probleemid, tervisehäired, siis tuleb ...

Loe edasi

stress

Tere,
algas see juba kümmekond aasta tagasi ja kadunud dr. Zupping pakkus raviks Cipramil- i, sellest oli küll abi, aga ainult mingiks ajaks. Tarbisin seda kuus kuud ja arvasin end terve olevat. ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kapitli ühiskonnas kõik maksab, maksab ka inimkapital ja tema tervis. Palju maksab.
Cipralex e Escitalopraami hind on tõesti kõrgeim.
Fluoxetini ( Framex, Prozac, Deprimaks, Nycoflox, Flux) ...

Loe edasi

cipralex

Tere,sooviks teada,kas vin käia solaariumis,kui kasutan antidepressanti(cipralexi)?Ette tänades Siim

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Valgusteraapia on ka antidepressiivse toimega.
Olemasoleva info põhjal ütlen, et võib.
Tervitades,
Jüri O.-M. Ennet

Loe edasi

Cipralexi koopiaravimid

Tere!
Kas oskate öelda, kas oleks võimalik asendaa Cipralex (10mg) mõne muu odavama koopiaravimiga? Põhjus on just ravimi hinnas. Olen Cipralexi tarvitanud ca 4 kuud, tunde järgi võiks ravi jätkata ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Cipramilist toimivam on Cipralex, aga see ka originaalravim ja hinnaskaala (suhteliselt) kõrge. Cipramili (tsitalopraam) nn koopiaravimiteks on Ciral, Citalec, Pram - põhitoimeaine neil ka tsitalopraam. ...

Loe edasi

Cipralex

Tere!

Olen 24.a. ning kasutanud Cipralex'i juba u. 4 kuud.

Täna hommikul sain teada, et ootan last. Kuna minu raviarst on puhkusel ja tuleb alles 2 nädala pärast ning teiste ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Annika, saite ju Rõõmusõnumi. See sõnum ja sellega kaasnevad muutused organismis on mitte ainult ülihead tundeelu ravimid, vaid ka hingeelu kosutajad ning tugevdajad.
Olete Looja, uue Inimese looja. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: