Voiko Virosta tilata nukahtamis/uni lääkkeitä Suomeen ilman reseptiä? 17.01.17 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Olen kärsinyt unettomuudesta jo yli 20 vuotta.Suomen lääkärit eivät osaa auttaa asiaan.Nukanhtamilääkkeitäkin on hankala saada enää vaikka niiden avulla pystyn nukkumaan paljon paremmin.

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Väga hea on Esprital (Mirtazapin) 15 mg õhtul. Vajadusel võib võtta ka 30 mg õhtul üks tund enne und.
See rohi on ka hea antidepressant, on hea stressi maandaja ja annab kehalist ja vaimset voima.
Mõõdukas kehaline tegevus on ka vajalik.
Parimat soovides,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

uni.

Probleem selles, et magan väga vähe. 2-4 tundi öösel. Lähen magama õhtul kell 22-23 magan kuni kella 1-2 ja siis uni läinud.vähkren voodis hommikul 6 siis nagu hakkab uueti uni tulema. samas pole ma ka ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

1. Öö ja päevarütm oluline,
2. Apteegi vabamüügis Melatoniin ja rahustavad teed. Sobib ka tavaline soe jook.
3. Une-eelne rituaal ja pingete maandamise võtted.
4. Terveks ei tee ei ...

Loe edasi

Tunne, et ma ei meeldi kellelegi

Ma ei tea kohe mida teha . :( kõik vihkavad mind, ma ei meeldi kellelegi. Mõtlen juba, et kellele mind vaja on?!

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Räägi oma murest Emale. Siis üheskoos lastepsühhiaatri jutule.
Need mured on kõrvaldatavad.
Mine õigel ajal magama, uni taastab energia ning eneseusu.
Oled tubli!
Jüri O.-M. ...

Loe edasi

Päevane väsimus

Minu elukaaslase isa, kes ei ole spetsialist, väidab olevat mul väsimuse põhjusena depressiooni. Väsimuse häireid pole veel tuvastatud. Aastaid on vaevanud suur uni. Elurõõm on, aga päeval on uni. Mitte ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Unisusel põhjuseid palju.
a) Eelkõige peab mõtlema somaatilistele e kehalistele probleemidele (perearsti juurest alustada), näiteks madal vererõhk teeb uniseks;
b) Depressiooniga kaasneb ...

Loe edasi

stress

Tere
Kas stress võib põhjustada kõhugaase, masendustunnet, unetust jne

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Jah, võib küll.
Rohkem liikuda ja kõhutuul lahkubki organismist, masendus taandub ja uni paraneb.
Liikumine, see ongi tervise vundament.
Parimate soovidega,
jüri O.-M. Ennet ...

Loe edasi

v2hene uni - milliseid tagajargi v6ib p6hjustada ?

tere,

olen aktiivselt spordiga tegelev 19 aastane noormees, kes lisaks opib, tootab ning tegeleb arvutitega usna t6siselt. K6ige selle korvalt jaab mul unele v6rdlemisi vahe aega- nadalas ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Une vajadus on ülimalt individuaalne. Põhiline, et olete hommikul reibas, värske, elurõõmus ja päeval töö- ja õpivõimeline. Hommiul on suur rõõm tõusta ja tegutsema hakata, õhtul on meeldiv rammestus ja ...

Loe edasi

uni

Oletme, et kujutan ette astet ja libastun. Probleemiks on, et ma "kukun" ka päriselus. Kord jäin bussis magama. Kõrvalistuja arvas, et mul mingi krambihoog? Ehmatus on teistsugune. Samas ~20 a tagasi, ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Uni reageerib kehale ja kogu psüühilisele olukorrale. Ja on ka tagasiside keha suunas. Nagu külakiige kiikumine ühes ja teises suunas on omavahel sõltuvuses, nii ka uni ja keha. Aga kiige puhul on asi ...

Loe edasi

Lääkkeen haku tallinnasta

Hei!
Tämä on suomeksi, toivon ettei haittaa...
Haluaisin tietää, mitä kaikkia asioita pitää ottaa huomioon, kun
minun pitäisi Tallinnassa käydessä hoitaa reseptilääkkeitä, jotka ovat

Vastas dr Jaanus Mumma

Bensodiasepiine võivad Eestis kõik arstid välja kirjutada,kuid
piiratud koguses.Rivotril (Clonasepaam) on Eesti registreeritud ja
apteegis saadaval retseptiga.Soome võib Eestist viia minu ...

Loe edasi

Hoitoa Tallinnassa

Hei!
Olen 22 vuotias Helsinkiläinen mies (Suomesta).
Haluaisin tietoa onko mitään mahdollisuuksia päästä eestissä subutexhoitoon?
Vielä parempi olisi jos saisin tiestää miten voin tuoda ...

Vastas dr Jaanus Mumma

Call to me and I inform You about Subutex tretment in
Wismari Hospital.We have special rules for the subutex
substition treatment.
Phone:+3726621024.
With my best regard.
Jaanus ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: