ühe vastuvõttu maksmus 30.11.08 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tervist Doktor. Ma ei saa ikka jätta ütlema, et jätkan imetlema teie südamest tööd ja meeletult positiivse energijaga imbunud iga sõna teie vastustest antud inimestedele, kes on pöördunud teie juurde nii võrd erinevatedega probleemitega, tihti ei puutu üldse teie alasse... Alati teie vastused on täis lahkust ja sõbralikust, igas lauses sõnum: kõik saab korda ja see on reaalne! Te olete jumala poolt arstiks valitud au sõna. Mul algul tavaline materiaalne küsimus teile: palju präegu maksab eraarsti vastuvõttuvisiit? A teine küsimus jälle võimalik pole üldse teie eriala, aga ikkagi julgen küsida sest usaldan teid: Meesterahval 35 a hambapesemisepeale oksendamise märke reaksioon. Tegeleb juba mitmeid aastad ehitusega ja see asi kestab umbes 2 aastad. Hambapesemise probleem on nüüd eriti ebameeldiv. Ise ta mõtles kunagi:äkki see on hommikune esimene suits organismile nii vastumeelne? jättis suitsetamise maha,-ikka sama. Nüüd ta hommikuti ei võtta esimesena tass kohvi aga pigem tee ja paar võileiba, aga ikkagi see refleks on iga hambapesemise juures. Kas teil ei ole aimu millega see võib seostatud olla?Suured tänud teile ette!!

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

1. Mul algul tavaline materiaalne küsimus teile: palju praegu maksab eraarsti vastuvõtuvisiit?
- Visiiditasu riiklikus/munitsipaal-asutuses haigekassa kaardi olemasolul 50.-EEK´i. Viisiditasu tasulisele eriarsti vastuvõtule neis asutustes 500-600 EEK´i.
Eraarstide vastuvõtud - hinnad erinevad.
2. Meesterahval 35 a hambapesemise peale oksendamise reaktsioon.
- Idamaades kasutatakse hammaste puhastamiseks mitmesuguste juurikate närimist (osa neist koos allaneelamisega, osa juurikaid sülitad hiljem välja). Sellest alustada ja suukoobas on puhtamast puhtam! Suu loputamine ja siis kuristamised. Selliselt jõuame ka hambaharjani.
3. Te olete jumala poolt arstiks valitud au sõna.
- Taara lapsed oleme me kõik ja igaühel on oma ülesanne (missioon) siin Ilmamaal. Soovin Teilegi rõõmu Teie igapäevatöös.
Parimate soovidega,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

depressioon

Tere! Olen pisemas ettevõttes tegevjuhina eestvedaja ja minu meeskonna ühel liikmel diagnoositi depressioon. Nüüd ta on tööst ootamatult eemal juba mitmendat korda ette teatamata ja temaga kontakti on ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Depressioon - põhimeeleolu "mustas augus", mõtlemine "poolenist ja rohkemgi Põrgu väravas", tahteaktiivsus - pole ollagi. Ja siis 1001 muud kaebust.
Depressiooniga inimene on tavaliselt pedant-korralik ...

Loe edasi

Emotsioonide taluvuslävi

Tere dr Jaanus,

On äärmiselt tore, et abistate siin anonüümseid inimesi nende muredega. Ehk saate ka mind suunata veidi. Tegelikult ma ei teagi, kas peaksin just teile seda kurtma...
Nimelt ...

Vastas dr Jaanus Mumma

Kahju kohe Teist.Olete end tõesti üle koormanud ja pole ka
ime,et närvid hakkavad järgi andma.Ehk õnnestuks veidi
koormat vähendada.Kui midagi ei anna tõesti enda turjalt tõrjuda,siis
oleks ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: