Lihasvalu 29.04.20 / Perearst

Külastaja küsib:

15 aastasel lapselapsel kes on heal tasemel sportlane(ujuja) tekkis õlast natuke allapoole valu ja turse.

Arst vastas:

Madis Veskimägi

dr Madis Veskimägi

Perearst

Tõstamaa Tervisekeskus

Tere !
Kirjeldus on omane lihas-kõõluspõletikule. Määraksin suuremas annuses ja pikema valu ja põletikuravimi kuuri, nt celecoxib, diclofenak+PPI vms. Koormuse piiramine, füsioteraapie võimalusel. Teie perearst vaatab neiu üle, määrab ravi, hindab tulemust, vajadusel uurib-ravib-konsulteerib edasi.
Head tervist soovides
Madis Veskimägi

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Perearst

Rindkere valu

Kas tegu lihasvalu ,lihaspõletikku või millegi muuga?
Kaebused algasid u. 2 nädalat tagasi peale külmetushaiguse põdemist. Külmetushaiguse ajal oli palavik nädal aega maksimaalselt 37,5. Ja oli ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Tänan usaldava ja asjaliku kirja eest. Julgen oletada, et tugevast köhast on tekkinud roidevaheliste lihaste ja närvide valu. Üsna sage mure, kui on põetud tüsilikuma kuluga bronhiiti või ...

Loe edasi

surve meelekohtadel

Tere!
Mida arvata peaaegu pidevast rõhumis- või survetundest meelekohtadel? Kestnud u nädala, mõni päev rohkem või vähem, kohati tunda ka valu, olen 30.a naine.
Tänan vastuse eest!

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere
Ehk on pingepeavalu, või kaela-turjapiirkonna lihasvalu mis kiirgub pähe. Esialgu apteegist valuvaigistid, meelekohtade-kaela massaaz, võimalusel SPA ja mullivann. Kui probleem püsib, siis perearst, ...

Loe edasi

palavikud

Aastas kord ,eriti kevadeti,tekib nädalane periood palavikuga-38,liiges-,lihasvalu(pöörata voodis saab vaid linadega) ja kõhuvalu paremal pool.Pole ei nohu ega köha,kõht korras.
Günekoloogid väidavad,et ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tervist
Raskevõitu võtta seisukohta. Usuksin arste, kui nad nii ütlevad, siis teevad seda tuginedes paludele faktidele. Muidugi tunfdub Teie poolt kirjeldatud seisund olema ebatavaline. Soovitaksin ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: