Täpp suus 15.08.21 / Peavalu

Külastaja küsib:

Tere! Kas sellise musta täpi pärast peaks muret tundma vôi kuhugi näitama minema? Netist uurides vôiks arvata, et tegu on verevalumiga. Valus ei ole.

Arst vastas:

Vanda Kristjan

dr Vanda Kristjan

Perearst

Tere!

Kui see on verevalum, siis umbes 2 nädala jooksul peaks ta väiksemaks muutuma või ära kaduma . Kui täpp püsib, siis kindlasti võtta ühendust kas perearsti või hambaarstiga, et vaehetult üle hinnata.

Head soovides,
Vanda Kristjan

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Peavalu

Täpp suus

Tere! Kas sellise musta täpi pärast peaks muret tundma vôi kuhugi näitama minema? Netist uurides vôiks arvata, et tegu on verevalumiga. Valus ei ole.

Vanda Kristjan

Vastas dr Vanda Kristjan

Sellele küsimusel sai juba vastatud.

Lugupidamisega, Vanda Kristjan

Loe edasi

Migreen

Paar korda kolme aasta jooksul on olnud olukord, kus vasakus silmas kaob ajutiselt nägemine, silma tekib tumehall täpp. Hiljem järgneb peavalu, suguvõsas on olnud migreeni.

Vastas dr Toomas Toomsoo

Tere,
tegemist on migreeniga.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: