Jalavalu 17.01.22 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Mul valutab terve parem jalg siis kui liigun. Istudes ja lamades ma valu ei tunne. Varem on olnud probleeme parema põlvega, kolm aastat tagasi.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Valude põhjuseks võib olla probleem puusaliigesega või ka nimmelülide vahelise diskiga. Tuleks teha rö. pildid puusaliigestest ja nimmelülidest. Suunab perearst.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Mida teha kui selgroog on jalanärvi peal juba pea 25 aastat ja artst keeldub

Mida teha kui selgroog on jalanärvi peal 25 aastat ning elu on välja kannatamatu. Ma ei soovi enam elada.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui jalavalu on talumatu, võib aidata operatsioon kus surve põhjustaja närvile eemaldatakse. Taotlege neurokirurgi konsultatsiooni.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika
6748591

Loe edasi

Alaseljavalu

Alaseljavalu algas umbes nädal tagasi ning oli kannatatav.. Nüüd aga paar päeva tagasi hakkas tekkima vasakusse alakõhtu torkav valu, mis lööb vasakusse jalga. Kas selja- ja kõhuvalu on kuidagi omavahel ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Jalavalu on tõenäoliselt seoses närviärritusega kas lülisamba nimmeosas või vaagnalihaste vahel. Kõhuvalu ei ole seljaprobleemide korral iseloomulik. Oluline on spetsialisti läbivaatus.

Dr. ...

Loe edasi

selja närvikanali ahenemine

lisaks veel küsimusele 54900!

Tehtud on röntgenpildid, millelt nähti, et 5 selgroolüli on kuidagi valesti. Seljavalu lööb vahel edasi jalga, mistõttu muutub jalg tuimaks.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Jalavalu ei ole tingitud lüli valest asendist vaid lülidevahelise kõhrketta väljasopistusest.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Selja- ja jalavalu

ter.Minul selline küsimus et minul on juba üle 5 aasta olnud selja valu.Arstid ütlesid et selgroog liga kõver ja nimmepiirkond liiga lame.seljavalud on nüüd viimase aastaga andnud järele aga on hakanud ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Põhjuseks võib olla kitsas närvikanal nimmelülide vahel. Operatsioon võib aidata.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

jalavalu

Tere! Vaevab diagnoosimata põhjusega muutuva tugevusega jalavalu põlvest allpool pea 2 aastat. MRT seljas probleeme ei näidanud, v.a L4/L5 osteokondroos. Valu on aastate eest varemgi olnud, siis nimetati ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võiks helistada oma neuroloogile. (kui kange Tramadool?)
Tuleks siiski selgitada valu põhjus.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

puusa- ja jalavalu

Tere!
Sooviksin teavet, millega ravida arvatavasti istuvast tööst ja/või valest istumisasendist tingitud äkitselt nädal tagasi alanud puusa- ja jalavalu. Olen 58-aastane aktiivse eluviisiga naine, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Väga sageli on siiski põhjuseks algav diski väljasopistus. Tavaliselt aitab nädalane lamamisreziim + valuvaigistid. kui valu ei möödu tehke seljapilt ja tulge vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos
Loe edasi

jalavalu

öösel kell 3 ärkasin jalavalu peale. Terav valu on hüppeliigese piirkonnas, kuid mingit füüsilist koormust ei ole jalg saanud ja ei ole ka olnud valesti astumist ega nihestust. Samuti puudub ka paistetust. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tõenäoliselt ei ole tegemist närvivaluga. Minge arsti vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Jalavalu

Tervist mul on selline mure et mul on jalad pidevalt krampis ning nõrgad.Üldiselt tunnen ka väsimust ja pearinglust.Millest see võib tuleneda?
Ette tänades

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Selgub peale arstlikku läbivaatust
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

jalavalu

Tere!
Vaevab jalavalu, peamiselt põlv. Mõnikord ka põlvepealne kuni kümmekond cm. Analüüsid korras, pole ei reumat ega muud põletikku. Röntgen näitas "tagasihoidlikke viiteid artroosile". Reumatoloogi ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tõenäoliselt ei ole tegu neuroloogilise valuga.
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

tugev jalavalu

Kas tugevat jalavalu võib põhjustada eesnäärmekasvaja. Olen kuulnud, et närvile surudes võib seda valu põhjustada.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Nn. väikeses vaagnas asuv kasvaja võib põhjustada jalavalu.
Dr. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: