Kas on lootust? 24.10.19 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Kui inimesel olnud 2 insulti ja käed mõlemad nõrgad ja ei haara esemeid. Olnud siis ajus tromb. Mõistus selge aga jalad ka töntsid. Järjest süvenev nõrkus aga inimesel endal suur tahtejõud. Olen teinud massaaži ja osutanud füsioteraapia teenuseid. Kasutab patsient palju üldtugevdavaid toidulisandeid. Olukorda tundub mulle, et aeglaselt halveneb. Käimisega ka raskusi juba.
Insuldid siis 2017 a juuli ja viimane 2019 a jään.
Saanud insuldijärgsed ravi kohe aga nüüd kõik halveneb. Võtab verevedeldajat 2 korda päevas. Kõrgevererohtu ja betaloksi. Kas seda verevedeldajat võib vähendada 1 kord päevas?
Äkki see teeb ta nõrgaks? Vererõhu tbl võtab õhtu Kas on mingi lootust üldse jäänud tal.veel et käed liiguksid ja et jõud tuleb tagasi?

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Rohud siin ei aita. Aitab vaid igapäevane korduv ja regulaarne füüsiline aktiivsus, ka abivahenditega või teise inimese abiga.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Kesknärvisüsteemi pingeseisund!

Mis tähendab Kesknärvisüsteemi pingeseisund? Kas mul on stress või midagi sellist?
Ja milline ravi oleks sellele kohane? Kas antidepressandid?

Ettetänades.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

See on võimalik.

Loe edasi

Seljavalu

Kui operatsioon on tehtud kas siis on mingeid tüsistusi või on sõjaväevabastus.Kuidas pärast jääb....kas saab normaalselt tööd teha või saab grupi peale.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

küsige opereerinud arstilt.

Loe edasi

peavalud

Kas peavalu laubal on tingitud stressist ja kas peavalu pea külgedel on tingitud erinevatest mõttehäiretest?

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kõik on võimalik.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

kolmiknärvipõletik

Kas on võimalik ka kolmiknärvipõletikust lahti saad?

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tavaliselt on võimalik kas ravimite,blokaadida või operatsiooni abil.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi

Kutsehaigus

Kas randmekanali sündroomi on Eestis diagnoositud? Kas see on ka kutsehaiguste ametlikus loetelus?

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

1. Jah on;

2. Vaevalt küll.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: