Keele värin. 11.12.17 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Kas keele värin on mingi haiguse sümptom?Mu ema on 69 ja talle on tehtud kolm korda keemiat.Ravitakse ka kilpnääret ja glaukoomi.Tarbib iga päev -Metozok,Thyrozol,Xarelto,Lasix,Timosan,Hertemagnyl.Kas nende ravimite koosmõjust võib see tuleneda?Või peaksime hambaarsti juurde minema?

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Kui esineb nähtav liikumine keele lihastes, tuleks minna neuroloogi vastuvõtule - tegemist võib olla haigusega mis kahjustab ajutüve.

Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

värin vasakus käes

2 aastat tagasi hakkas vasaku käe väikeses sõrmes värin. Nüüd on tugev värin terves vasakus käes. Tunnen, et vahel on käsi pinges. Ka teatud asendis, nt. vastu lauda on värin tugevam. Käe lihased tõmblevad ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Määratud on parkinsoni tõve vastana ravim. Kui paranemist ei ole, tuleks kohe teavitada ravi määranud arsti või tulla konsultatsioonile.

Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Värin lihases

Tere!
Mul on selline probleem, et (lihastöö puhul) lihase lühenemisel läbib lihast värin. Tegelikult tundub nagu värin läbib lihast just siis, kui see passivselt lüheneb ehk siis tööd ei tee. Haaratud ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist võib olla ühe variandiga pärilikust valmisolekust lihasvärinatele. Enamasti need seisundid olulisi probleeme ei tekita ega eriravi ei vaja.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi

Käte värin

Tere. Nimelt on selline mure et mu käed pidevalt värisevad ja öösel on vahest jalga kergelt kramp.. Käte värin on olnud mul umbes 2 aastat või üle selle jala kramp alla aasta.. Mida teha? kas on äkki ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võib ju kontrollida Na, K ja Ca sisaldust vereseerumis (perearst), kuid tõenäoliselt ei ole põhjus toitumises. Käte värin on sageli perekondlik.

DR. Ain Pajos

Loe edasi

värin kätes

Värin kätes on juba oma 7aastat.Olen saanud masaazi ja süste kättesse,tehtud uuringuid aga tulemust pole.Mida peaks veel ette võtma.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

See selgub peale neuroloogi vastuvõttu.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

KÄTE VÄRIN

On mul tehtud 6 aasta jooksul igasuguseid protsetuure aga käte värinast pole lahti saanud ja see segab ja häirib mind.Kuhu peaks veel pöörduma.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui käte värin on tingitud pärilikkusest, ei ole võimalik seda välja ravida. Küll on aga ravimeid millede tarvitamisel värin lakkab.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi

Käte värin

Tervist! Probleem on järgmine, et olen 17 ja mul käed värisevad. Värin hakkas umbes 10 aastaselt arvatavasti sellest , et mind hirmutati päris tugevalt ja ma ehmatasin. nüüd on niimoodi et väike värin ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ilmselt on tegemist healoomulise perekondliku värinaga. Raviga on võimalik värinat ära hoida. Pöörduge neuroloogi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 591

Loe edasi

Kysimus

Mul on juba mõnda aega kukla piirkonnas selline imelik värin. Surisemis tunne segab mõtlemist ja keskendumist. Ehk oskate öelda millest see võib tingitud olla?

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tõenäoline on stressiseisund.
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Käte värin

Tere,
Olen 22 aastane naisterahvas ja hädas värisevate kätega. Värin on olnud juba lasteaiast peale. Lapsepõlves suuremaid traumasid või läbielamisi pole olnud.Rahulikus olekus värisevad kergelt ...

Katrin Kaarna

Vastas dr Katrin Kaarna

Tere,
Käte värisemiseks on mitmesuguseid põhjuseid. Et ravida käte värisemist, tuleks eelkõige siiski välja selgitada põhjus. Seda ei saa kahjuks teha ilma haiget nägemata. Samuti on olemas mitmeid ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: