pearinglus,tasakaal ebakindel,istukile tõustes tasakaalhetkeks kadunud, 24.09.15 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

pearinglus,tasakaal ebakindel,istukile tõustes tasakaalhetkeks kadunud,Väga hirmutav enesetunne.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Seisundi hindamiseks ja ravisoovitusteks oleks vaja tutvuda uuringutega ja tulla vastuvõtule.
Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Pearinglus

Tere!
Minu probleemiks on pearinglus,mis ei ole 2 a. jooksul kuhugi kadunud ning teravad torkes nii lõualuus kui kõrvas ning imelik tuim tunne meelekohas, aeg-ajalt ka valutab pealagi ning on ka ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Loodetavasti Borrelioosivastastase ravikuuri olete läbinud. Vertigo põhjused ja sellest tulenev ravi on erinevad, seega on vaja käija neuroloogi vastuvõtul.

Dr. Ain Pajos
6748591
Loe edasi

Peapõrutus

Tere!

Oletan, et kukkusin laupäeva öösel, ei mäleta, kuidas, millal, miks. See, miks ma oletan kukkumist, on see, et peas oli muhk ja kuidas see veel sinna saama peaks. Ja hommikul üles ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Antud juhul tuleks kohe pöörduda suurhaigla EMOsse. Selgitamist vajavad öise kukkumise põhjus (epilepsiahoog?) ja võimalikud peatrauma tagajärjed (CT uuring ajust). Perearst asja selgitada ei saa.
Loe edasi

Kas asendivertiigo või ärevushäire ?

Haiguslugu.

Juulis ( 11.07) õhtul kükkasendist püsti tõustes ja vasakule keerates tekkis väga tugev pearinglus. Heitsin voodisse pikali, pearinglus, keerasin vasakule pearinglus, tõusin ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tõenäoline on sisekõrva häire pearinglusatakine, mis tekib pea asendi muutmisel. See võib taanduda iseenesest ja uuesti korduvalt korduda. Kuna vaevus on väga tugev ja hirmutav, võib see põhjustada ...

Loe edasi

Kukkumise tagajärjel pearinglus ja tasakaaluhäire

Tere, abikaasa kukkus märtsis 2017 uisutades kuklaga vastu jääd ja kaotas hetkeks teadvuse. Sõitis ise emosse, kus tehti ka peapilt, mis justkui midagi ei tuvastanud ja ta saadeti koju. Sellest sõidust ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui probleem kordub, tuleks kindlasti külastada neuroloogi ja vajadusel teha lisauuringuid.

Dr. Ain Pajos
6 748 591
Neurodiagnostika

Loe edasi

peapööritus ja kohin kõrvades

Tere,
õhtul magamaminnes ja hommikul tõustes käib pea mõnda aega ringi ning kõrvad kumisevad. Kumin kõrvades on terve päeva, hommikul suurem. Perearst ütles, et see on tingitud kõrgest vererõhust. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui esineb ka kuulmise langus - tuleb minna kõrvauuringutele. Kui vaid pearinglus seoses asendi muutusega - tõustes ja pikali heites - on probleem sisekõrvas asuvas tasakaaluorganis mis on ravitav.
Loe edasi

mälukaotus

Mul on olnud augustis 2016 ja 20.03.2017 mälukaotus.Viimane kord käisin hommikul tööjuures ja tegin mida vaja,käisin kaupluses,tulin koju ja siis ütlesin abikaasale et ma ei mäleta midagi.Tellisin ise ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Unearter siin süüdi ei ole. Tuleks teha vaid EEG uuring ja vajalik on ka neuroloogi konsultatsioon.

Helistage tel. 6 748 591

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

pearinglus ja kerged tasakaaluhäired

Pearinglus ja kerged tasakaaluhäired. Selline tunne nagu pärast karusselli peal olemist - natuke ebakindel ja kohati ajab kergelt iiveldama. Pea on kogu aeg veidi imelik, vahel rohkem, vahel vähem. Kukkunud ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tõenäoline on häire sisekõrvas asuvas tasakaaluorganis. Kui pearinglus segab igapäevast elu, tuleks tulla vastuvõtule.
tel. 6 748 591

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Halb olla kogu aeg

Halb enesetunne

08.06.10 13:54
Olen 35-aastane naine. Ja mure siis selline, et on väga halb enesetunne juba paar kuud. Nimelt esineb pearinglust, iiveldust ja nõrkust ja seda just püsti ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kindlasti ei saa olukorda parandada kirja teel. tuleks tulla vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 591

Loe edasi

Pearinglus, valu paremas silmas

Tere,
Olen 43-aastane, põen hüpertooniat (alates 2005.aastast tarvitan Cardace´t), olen põdenud müokradiiti (1983,1993 kuid viimased aastad pole vaja olnud isegi profülaktilist ravi), on probleeme ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ilmselt on tegemist nn. healoomulise asendivertigo atakiga. Põhjuseks on häire sisekõrvas oleva tasakaaluorgani talitluses. Häire möödub tavaliselt ise, vahel on vaja aga arstil sooritada teatud manöövreid ...

Loe edasi

pearinglus

Tere olen 30 a naine ja sellinne mure et juba pikemat aega on vaevanud mind pearinglus.Enamasti käib pea rohkem ringi kui olen püsti ,esineb ka pikali olles aga vähem.Olen käinud perearsti vastu võtul ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Asi selgub vaid arsti vastuvõtul. Alustada võiks kõrvaarstist.

DR. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: