rahutud ja unetud ööd 25.02.06 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere
Olen 22-aastane noormees. Unetusega eelnevalt pole kunagi probleeme olnud, alati sügav uni ning hommikul puhanud ja reibas. Poolteist kuud tagasi tarbisin köharohtu Penylin Dry Cough original rohkem kui ettenähtud kogusel ning peale seda on uinumine olnud raskendatud, öised ülesärkamised sagedad ning uneaeg lühike. Hommikul on jällegi tunne nagu poleks üldse maganud, kuid samas pole ka unine. Kannatajaks on aga päevane energia, mida pole endiselt ning ega saagi olla kuna pole ka sügavat und. Süüdlaseks pean ise köharohus sisalduvat dextromethorphan hydrobromide-t, mis kesknärvisüsteemile mõju avaldab. Mida arvavad spetsialistid ning mis lahendus võiks leiduda, iseenesest ei paista probleem mööduvat.
Tänan,
Unetu

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Poolteist kuud on piisavalt pikk aeg et köharohust tingitud unetus mööduks. ilmselt on teisi põhjuseid. Soovitan konsultatsiooni.

Dr. Ain Pajos
tel 6 748 591

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

lihasvalud

Tere!

Olen 19-aastane naisterahvas, 1-lapse ema. Juba põhikooli-aegu (vanusest umbes 14-15) hakkasid mind vahel vaevama õlgades lihasnõrkus/-valu. Nagu oleks terve pika maa midagi jube rasket ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist on ilmselt mitme eri probleemiga, milliseid ühendab labiilne närvisüsteem ja võimalik ärevushäire. Vajate asjatundliku neuroloogi konsultatsiooni.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 ...

Loe edasi

valud seljas,tuharas,reies

Tere!Olen37.a naine.Märtsis sain peale närviarstil ja kompuuteruuringul käimist diagnoosiks:radikulopathia L5 sin.discog. ja discopathia L4/L5 medialis.
Eelnesid tugevad valud selja alaosas,tuharas,reies,mis ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Igal haigusel on oma põhjus, sellest tulenevalt ka kulg ja tagajärg mida ei anna muuta emotsionaalsete väidetega. Lülidevahelise kõhrketta väljasopistus vigastab osaliselt jalanärvi ja põhjustab eeltoodud ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: