Hcg 21.08.21 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Tere


Võib-olla muretsen üle aga küsimus hcg kohta. Nimelt rasedust hetkel arstide arvutuse järgi 4+2 (tsükkell 26 päeva, ov 02.08.21) ja käisin hcg mõõtmas. Tulemus oli 365, on see normaalne? Tahtsin kordustesti ka teha aga arst ei näinud sellel mõtet.
Olen mures kuna eelmine aasta oli peetumine. Eelnevalt 2 tervet last

Arst vastas:

Katrin Seidelberg

dr Katrin Seidelberg

Günekoloog

Qvalitas Arstikeskus AS

Tere!

HCG 365 mIU/mL antud raseduse suuruse kohta on nomaalne tulemus. Ma ei näe muretsemiseks põhjust. Kui olete siiski väga murelik, võite korrata HCG. Soovitan teha ultraheli uuringu 2 nädala pärast.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Hcg

Tere, käisin tegin veretest ja hcg näitas 24,tegin ka rasedus testid uriini kaudu, näitasid triipe, ov oli 14nov, kas võin olla rase

Urve Pappa

Vastas dr Urve Pappa

Tere

Soovitav on ära oodata oma menstruatsiooni aeg. Kui see tavapäraselt ei alga, siis on soovitav korrata HCG. Kui see on kordades tõusnud, siis olete rase.

Loe edasi

HCG tase

Tere

Käisin testimas HCG taset. Rasedust on 6+3 ja tase oli 2243. Kas see tase on liiga madal? Kaotasin kuus kuud tagasi samal ajal raseduse ja kardan, et juhtub jälle.

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
HCG tase on normaalne ja vastab 5.-7. rasedusnädalale. Paari nädala pärast soovitan teha ultaheli uuringu.

Loe edasi

Hcg langus-tõus

Selline küsimus, 09.09.21 oli hcg 47 000
18,09 ultrahelis CRL 1.61 cm 8w0d
Mõõtsin huvi pârast 21.09 hcg-d tulemus 13127
Ehmatasin et nii vâike number ja lasin kontrolli teha
21.09 ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
Ma ei näe muretsemiseks mingit põhjust. Teile on tehtud ultraheli uuring, kus on kinnitatud kasvav rasedus. Regulaarselt hCG-d määrata pole mingit vajadust. See võib tekitada vaid segadust, ...

Loe edasi

Hcg kasv

Tere,kirjutasin teile paar päeva tagasi,hcg tõus oli 48 h pärast ainult 200,arvasite,et suure tõenäosusega peetunud,soovitasite täna,2 päeva hiljem uue hcg teha,eelmine siis 2700,tänane 4500,kas siis on ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
HCG tõus on normi piires. Ainult hCG numbrilisi väärtusi jälgides pole võimalik 100% öelda, kas ja kuidas rasedus areneb. Nüüd, kus hCG on tõusnud normaalses tempos, soovitan hCG jälgimise ...

Loe edasi

Hcg kasv

Tere,kui hcg oli 2 päeva tagasi 2585,ja täna 2747,rasedust 6+1,kas siis arvatavasti peetunud?Tänan!

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
Suure tõenäosusega on rasedus peetunud, kuid soovitan hCG korrata 17.09. Kui rasedus on peetunud, siis hCG tase hakkab langema.

Loe edasi

Tühi emakas

Tere,kui nädalaid 5+3,hcg üle 2000,aga uh näha ainult tühi emakas,kas siis võib veel tekkida sinna rasedus?Tänan!

Urve Pappa

Vastas dr Urve Pappa

Tere

Soovitav on korrata HCG-d ja ultraheli näiteks nädala pärast. Kui HCG on oluliselt tõusnud, aga emakas pole lootemuna näha, siis jääb kahtlus emakavälisele rasedusele.
HCG 2000 ...

Loe edasi

Hcg

Tere,kas hcg 1600 on normaalne näit,nädalaid 5+1,aitäh!

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

5. rasedusnädalal on hCGg 1600mIU/mL normaalne. HCG tase kasvab raseduse arenedes esimese 3 kuu jooksul väga kiiresti ja kahekordistub iga 2-3 päeva jooksul.
Heade soovidega,
Loe edasi

Hcg tõus

Tere,12 päeva peale ovulatsiooni hcg 21,47,öeldi,et tegemist ei ole rasedusega,vaid mingi häirega.2 päeva hiljem hcg 38,kas tõesti hcg kasvab,kui pole rasedus?Suur tänu!

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

HCG väärtus on küll väga madal, aga vajalik tõus on olemas ja seega on tegemist väga varase rasedusega. Soovitan jälgida hCG dünaamiks ja 2 päeva pärast analüüsi korrata. Kui rasedus ...

Loe edasi

Hcg tõus

Tere,tehtud veretest 12 päeva peale ovulatsiooni,mis näitas 21,47,arst ütles,rasedusega tegemist ei ole,vaid hoopis mingi muu häire.Kordustest 2 päeva hiljem näitas 38,kas tõesti hcg tõuseb ka siis,kui ...

Urve Pappa

Vastas dr Urve Pappa

Tere

Oodake rahulikult ja andke aega. Kui menstruatsioon õigel ajal ei alga, siis saate korrata hcg analüüsi. Üle päeva ei ole seda mõtet nii varases järgus teha. Kui tegemist on kasvava rasedusega, ...

Loe edasi

Hcg tulemused

Tere, mul oli 11.07 ivf siirdati 5 päevane. Kas hcg tôusud on normis vôi peaks viimaste vahe juba suurem olema?
17,08 tulemus 22.26
18.08 tulemus 45,6
19,08 tulemus 65,21
23.08 ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
HCG tõus on normi piirides ja näitab, et rasedus kasvab. Muretsemiseks ei näe praegu põhjust. Ultraheli uuringut soovitan nädala pärast.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi