Rinnavalud. 04.05.21 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Tere.
Olen viimased 1,5 aastat hädas rinnavaludega.
Kogu aeg valutavad,ei ole vahet kas peaksid päevad hakkama või mitte.Parem on kohe väga hull,ei oskagi enam midagi teha.Vasakus rinnas oli ka väike tsüst 2 aastat tagasi mida viimati ei olnud enam.
Saan aru,et vanus ka selline aga segab juba igapäevast elu.

Arst vastas:

Maie Väli

dr Maie Väli

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik,Tähe ja Elite Erakliinik

Tere ! Rinnavalu ei tähenda midagi tôsist,seda enam et Teil on rinnakabinetis juba rindade ultraheli tehtud,Ûleminekuperioodil toimuvad düshormonaalsed muutused. Rindades toimub rasvkoe ladestus,mis produtseerivad östrgeenset hormooni,põhjustades rindades turset ja vedelikupeetust.Kui Agnucaston oli efektitu,siis vôiks apteegi käsimüügist osta Klimodynoni tabette ja tarvitada neid .,2 tabletti päevas.Vähendada sõõdavas toidus keedusoola kogust ja piirata kohvi ja alkoholi tarbimist. Edu soovides, Maie Väli

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Mure.

Tere.

Veebruaris avastati mul emakakaelal veritsev kasvaja.Võeti pap test,see oli korras.Siis oli ultraheli ja see lasti vedelikust tühjaks.Nüüd pean ootama maikuuni.Siis võetakse biopsia ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 41-aastane

Emaka õõnde on viidud ESS emakasisene süsteem Mirena.
Emaka kaelal oli kas veritsev kondüloom või healoomuline tsüst (Ovula ...

Loe edasi

imetamisega kaasnevad rinnavalud

Tere!
Olen 24-aastane ja toidan rinnaga 5-kuust last. Umbes kord või paar nädalas juhtub, et peale seda kui laps on rinna tühjendanud, löövad rinda tugevad valud ja rind valutab hooti nii tugevasti ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Anu!
Raske on virtuaalselt konsulteerida haiguspilti nägemata ja vereanalüüsi kontrollimata. Soovitan reserveerida aeg naistearstile, kelle juures olite rasedana arvel. Võimalik on nii ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi