palume abi...... 15.06.03 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

2 nädalat on olnud alakehas valud,valuvaugistid ei mõju.paar päeva on olnud 1 häbememokk paistes ja mingi muhk on üleval.ei tea mida teha et valu ära läheks ning günekoloogil 3 nädalane järjekord.
sõbrannal on 1 rind paistes,nibu ümbert on laienenud ainult ühelt poolt.muhk on üleval ning õrnalt sinine.samamoodi rohud ei aita.
mõlemad oleme süütud,seega ei usu et on suguhaigus ning see teebki muret.äkki saaks kiirest abi.
ettetänades..........

Arst vastas:

Katrin Seidelberg

dr Katrin Seidelberg

Günekoloog

Qvalitas Arstikeskus AS

Tere! Valulik "muhk" välisgenitaalidel on tõenäoliselt Bartholini näärme põletik . Valu ei pea kannatama, vajad ravi ja peaksid kohe pöörduma valvearsti poole, mitte ootama 3 nädalat. Teise murega, s.t. rinna probleemiga, on ilma nägemata raske öelda põhjust. Kas on olnud trauma?
Julgustan pöörduma noorte kabinetti ( näit. Tõnismäe Polikliinikus).

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Päevade edasilükkamine.

Tere! Minul on selline mure, et mul oleks tingimata vaja edasi lükata esmaspäeval algavaid päevi. Hetkel ma hormoontablette ei võta, lõpetasin ca. pool aastat tagasi. Pillid sobisid mulle hästi, aga kuna ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija! Sain teie küsimuse 16.02.2010 mõni tund tagasi. Palume vabandust tehniliste probleemide pärast. Teil on õigus:"...või olen juba hiljaks jäänud?". Menstruatsiooni postponeerimise eesmärgil ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: