Erektsioon ja selle püsimine 20.02.19 / Meestearst

Külastaja küsib:

Eretsioon tekkib aga püsib minuti või kaks kuni hakkab seemnevedeliku laadset vedelikku erituma tilk haaval(eesnäärme ektrakt?). Erektsioon pole ka kindlasti nii tugev kui võiks. Kiui juurelt kinni pigistada siis püsib paremini ja on erektsioon ka tugevam.
Mida te arvate Drivelan Ultrast? Olen seda hetkel tarvitanud 2 nädalat aga mingit muutust küll ei märka.
Olen ka teisi reklaam kaupu proovinud ,Titan geeli määrinud ega mätka küll mibgit muutust,nii nagu reklaamis lubatakse

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Selleks, et midagi arvata, peaksin nägema kõiki uuringuid ja ka meest. Seksuaalse erutusega võibki kusitist mõni tilk sealsete lisanäärmete sekreedi tulla. Selle rolliks on kusiti ettevalmistamine seemnevedeliku läbimikekuks. 47 aastase erektsioon ei ole kunagi sama, mis 20 aastselt. mis on teie jaoks norm, ma arvata ei oska. Huvitav, miks te ootate neist reklaamitud toodetest mingit tulemust?

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Varajane erektsioon.

Varajane seemnepurse.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ikka ja jälle pean ütlema, et selleks, et probleemi lahendada, peab teadma selle põhjuseid. Kui erektsioon on ka ravimite foonil hakanud nõrgenema ja seemnepurse kiirenenud, siis tuleks teid uurida esmajärjekorras ...

Loe edasi

Erektsioon

Erektsioon pole tugev ja kaob väga kiirelt. Minut poolteist ja jokk.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Lahendatav. Tulge vastuvõtule.

Loe edasi

Erektsiooniprobleem

Peale eesnäärme eemaldamist kolm aastat tagasi (vähk-ilma siireteta) ei ole erektsioon taastunud. Paar korda on olnud tagasihoidlik erektsioon hommikupool öösel. Füüsiline võimekus ja üldine tervislik ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Usun, et on. Enamasti kasutan ma taastamisfaasis peenisesiseseid süsteid. Vahel on võimalik peale ravikuuri edasi hakkama saada ka tablettidega. U 10% juhtudel pole ravimid siiski piisavalt tõhusad ja ...

Loe edasi

Puudulik erektsioon, ravim Muse

Kas on mõeldav vanemaealisel mehel kasutada ravimit Muse?
Kas see on Eesti apteekides saadaval ja kas seda võib välja kirjutada
uroloog?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

MUSE on saadaval nagu ka selle peenisesse süstitav analoog Caverject. Kõiki ravimeid saavad välja kirjutada kõik arstikutset omavad inimesed - ka perearst ja uroloog.

Loe edasi

Kiire erektsioon ja seemnepurse

Tere!
Olen 21 aastane ja mul on pidev probleem see, et erektsioon tekib kergelt ja vahekorda astudes läheb suht kiiresti lahti. Milles võib viga olla ja mis ma peaks tegema?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Viga ei olegi. Tegemist lihtsalt kiirelt reageeriva närvikavaga. Mida enam oma keha pärast põete seda hullem. Soovitan õppida oma keha armastama sellisena kuis ta loodud. Suhteliselt kiiresti on väga suhteline ...

Loe edasi

Liiga kiire erektsioon

Tere.
Olen 23-aastane noormees ning mul on probleem selles, et erektsioon tuleb vahekorras liiga kiiresti. Olen oma tüdrukuga juba üle aasta koos olnud ja ikka veel võib erektsioon tekkida vahekorra ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Erekstioon on peenise kõvastumine. Ilmselt ikka tegemist varase seemnepurskega.
Kuna antud probleem esineb teil seksuaalelu algusest peale, siis on ilmselt tegemist teie närvikava eripäraga. Kõige ...

Loe edasi

Erektsioon

Tervist,
Küsimus järgmine: Kondoomi kasutamine on praktiliselt võimatu kuna erektsioon ei kesta väga kaua. Huvitav on aga see, et ilma kondoomita on erektsioon täiesti püsiv ning sellega probleeme ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Psühholoogilisi probleeme ravimitega enamasti ei lahenda.
Soovitan alustada preservatiivi kasutamise kuivast trennist. Harjutada iseseisvalt niikaua, kuni pinge seest ära kaob. Ka püsisuhtes saab ...

Loe edasi

Anaalseks ja erektsiooniprobleemid

Tere,

Olen 19 a noormees ja mul on kaks küsimust, mille kohta tahaks teilt vastust.

1. Anaalseksi harrastades on viimasel ajal tekkinud verejooksud . Otseselt ei olegi valus, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks pole just suurem asi anaalseksi ekspert.
Veritsuse sagedasemateks põhjuseks sellises vanuses ja vastava seksuaaltegevust praktiseerival mehel võib olla põletik, aga ka pärasoole veenilaiend.
Loe edasi

Erektsiooni probleem

Olen 18 aastane noormees ja mul tekkis erektsiooniga probleem, kui ma olen oma tydrukuga voodis hellutsemas ja suudlemas tekib mul erektsioon aga kui asi hakkab minema juba vahekorraks siis hakkab mul ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on tüüpilise seksuaalelu alustamise probleemistikuga. Soovitan külastada noormeeeste nõustajat või meestearsti ja teie probleem saab veidi kiirema lahenduse. Kindlasti aitab siin kaasa ka aeg ...

Loe edasi

jätk küsimusele "PROBLEEM"

tere!
vabandan et jälle tülitan, aga ma ei usu,et tegemist oleks "hingehädaga",aga võiksite ikkagi soovitada mõnda seksoloogi,võib ka erakliinikust olla ,kus perearsti saatekirja pole vaja. kaua ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eelmises vastuses on vastuvõttude kohta kõik öeldud.
Erektsiooni püsimine on väga individuaalne ja sõltub paljuski rakendatavast stimulatsioonist. " Normid" puuduvad. Probleem e. haigus on olemas ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi