Kahtlased punnid kubemepiirkonnas 11.07.12 / Meestearst

Külastaja küsib:

Viimase kuu jooksul on tekkinud kahtlased punnid ja ma ei tea, mida nendega peale hakata, neid ei ole võimalik pigistada ka ja neid tuleb tasapisi juurde!! Lisasin ka pildi

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kahjuks pilti siiski ei ole.
Kui pigistada ei anna, siis on kõige tõenäolisemalt tegemist kondüloomidega. Pöörduge kas meestearsti või nahahaiguste arsti vastuvõtule.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Kahtlased laigud ja punnid.

Küsimus järgmine et on sellised kahtlased laigud eesnaha all korra päraselt mõlemal pool peenise külge sama suured, ei ole valusad ega midagi. Kas on mõni haigus v mis jama ? Need on juba umbes 2 kuud ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pilt pole just kõige parem, aga meenutab sellise haiguse nagu Balanitis circinata leebemat vormi. See omakorda on sageli seotud reaktiivse artridiiga (liigespõletikuga).
Täpsema hinnagu andmiseks ...

Loe edasi

hemoroidid või midagi muud?

Tere mure järgmine. Päraku ümber kahtlased komud või punnid. Ulatuvad kuni 3cm kugusele pärakust. Kogud on koosnevad väikestest ja suurtest komudest(0.5cm - 3cm). Roojamisel alti verine ja isege olen leidnud, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pärasoole veenilaendid on eesti meestel sagedaseks probleemiks. Siiski peab diagnoosi panemiseks teid korralikult üle vaatama. Soovitan pöörduda perearsti vastuvõtule. Kui vaja suunab perearst Teid edasi ...

Loe edasi

Peenisepea peal kahtlased asjad.

Peenisepea peale ja eesnaha alla on tekkinud sellised kahtlased asjad nagu pildil näha. Ei valuta ja ei sügele.
Partneril on krooniline emakakaela põletik.

Mis need võiks olla ja millest ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegu on suure tõenäosusega enamasti sugulisel teel levivast papiloomiviirusest (HPV) põhjustatud kondüloomiga. Ravi kenasti olemas.

Loe edasi

Punnid vöö- ja kubemepiirkonnas

Viimase kuu jooksul olen täheldanud vööpiirkonnas ja sellest allapoole väikseid punne. Suguelunditel neid ei esine ning valu ei tekita. Koguarv umbes 10 ning seni on püsinud stabiilsena. Pesen igapäevaselt. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Need väiksed punnid tunduvad olevat viirusliku geneesiga molluskid. Üks siis läinud laiemalt põletikuliseks. Soovitan pöörduda nahaarsti vastuvõtule, kes saab näiteks krüoteraapiaga eemaldada.

Loe edasi

Punnid kubemepiirkonnas.

Tere. Mingil hetkel avastasin enda kubemes punnid, mis sügelevad. Ise arvan, et on tekkinud peale raseerimist. Foto kaasas.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Osa punne ja neid ümbritsevat nahka on põletikus. Täpset põhjust keeruline öelda, aga osa tunduvad molluskite moodi. Arvestades viimast, siis soovitan pöörduda nahahaiguste arsti vastuvõtule.

Loe edasi

punnid kubemepiirkonnas

Tervist,

olen 25 aastane noormees. Paar kuud tagasi tekkis üks vistrikulaadne punn kubemepiirkonda, millest praeguseks on saanud päris suur käsnalaadne ollus, lisaks on tema ümber tekkinud ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks ei pääse tõesti lihtsalt. Kui need käsnad pole praeguseks ise taandunud, siis tasuks ikkagi meestearsti külastada. Teie poolt antud kirjelduse alusel kahtlustaksin esmalt kondüloome, kuid ravi ...

Loe edasi

suguhaigus

mul on peenisel kahtlased punnid...nagu mäda punnid aga ei aja midagi välja...ja sügelevad hirmsalt...mis see olla võiks

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Sügelemist tekitab tavaliselt seenhaigus. Kui mured püsivad, siis soovitan pöörduda meestearsti või suguhaiguste arsti poole.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

Peenise vähk

Tere!
Olen kuulnud et on olemas eesnaha vähk. Vanadel meestel põhiliselt, aga ma ise olen alles 15 aastane ja seal eesnahal on sellised kahtlased punnid või midagi taolist. Tahaks teada kas on võimalik ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kindlasti ei ole tegemist kasvajaga.
Millega konkreetsel juhul tegemist on ning kas ja millist ravi see vajab, saan öelda alles peale läbivaatust. Seni soovitan tutvuda vanemate vastustega sarnasel ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: