Suguti 27.09.08 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere
Olen 23 aastane ja mul on sellibe probleem et suguti otsas (kabja peale) on tekkinud imelikud väiksed täpid ja eesnaha alt kihele ja kubeme piirkond sügeleb.Veel on tekinud probleeme erektsioonika.Erektsioon on aga ei kesta nii kaua kui tahaks.Vahepeal langeb enne kontakti astumist ära.Milles võib olla probleem.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Tegemist on peenise pea ja eesnaha põletikuga. Arvestades laiemaid kaebuseid, siis ehk isegi kogu sugutrakti kroonilise põletikuga. Põletik võib soodustada ka erektsiinihäirete teket. Soovitan soojalt kiiresti meestearsti külastada. Täpsema uuringuskeemi saab paika panna peale läbivaatust.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Ei teki suguti erektsiooni

Ei teki erektsiooni, suguti ei lähe jäigaks, aga orgasmi ikkagi saan suguti stimulatsiooniga. Kuidas ja mil moel oleks võimalik saada suguti jäigastumist- sest tugev soov on normaalse seksi soorituseks?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Arvestades Teie keerulist haiguslugu, siis olete õnnega koos, et asi sellel tasemel siiski töötab!
Sellist lugu interneti teel kahjuks ära ei lahenda.
Soovitan tulla vastuvõtule.
Kindlasti ...

Loe edasi

suguti ei lähe kõvaks

suguti ei lähe kõvaks

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tulge vastuvõtule. Püüame põhjused üles leida ja lahendusteed on kenasti olemas.

Loe edasi

Suguti avas väike punn ja punakas suguti ots sügeleb

Suguti avas väike punn ja punakas suguti ots sügeleb. Mis see olla võib ja kuidas ravida? Kas võib olla see ka väljas külmaga urineerimisel? Töötan suure auto peal ja elu mõned päevad autos(rekkajuht). ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilma nägemata tarka hinnangut anda ei oska. Spekulatiivselt pakun, et tegemist võib olla HPV viirusest tingitud väikese kondüloomiga. See viirus võib inimese organismis pikalt varjus istuda ja ägeneda ...

Loe edasi

punnid sugutil?

Suguti pea serva ümber väiksed punnid.Millega võib tegu olla???

Ette tänades,B

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vastatud paar küsimust tagasi.

Loe edasi

suguti

kuidas ma saan sugutit pikkemaks kasvatada või on selle jaoks mingid rohud ka olemas või tuleb üldse operatsioonile minna..

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Võimalikud ravimeetodid mittetoimivast parimani: tabletid

Loe edasi

suguti

Kui suguti ei jäigastu täielikult(poolkõva) on võimalik ravida kuidagi või on teisi võimalusi ja kas peaks arsti juurde ikka pöörduma? On see suur probleem?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kas tegemist on suure probleemiga seda saate hinnata ikka ainult teie ise või ehk ka teie seksuaalpartner. Kindlasti on erektsioonihäiret võimalik ravida. Soovitan pöörduda meestearsti vastuvõtule.
Loe edasi

Kasv

Kas masturbeerimine murdeeas võib põhjustada suguti kasvu peatust? Ette tänades.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kindlasti mitte.
Edu
Margus Punab

Loe edasi

suguti

tere olen 14 aastane poiss ja on selline probleem et mulkäib nahk kül ilusti üle uguti pea (ka jäigastunult).aga kui suguti jäigastub siis ise eesnahk ei lähe üle suguti pea.kas suguti on lihtsalt liiga ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Peenise suurus sõltub teie kehalise arengu faasist. Paljudel meestel ei liigu eesnahk erektsiooni ajal iseenesest üle peenise pea. Kui ikkaga kahtlete, siis tasuks külasta noorte nõustamise kabinette Tartus ...

Loe edasi

suguti

Kas midagi on valesti või mis tuleks teha, et suguti eesnaha ümber olev nahk on kivustunud ja ei anna järgi. Ebameeldivalt kisub kui suguti jäigastub. Mida soovitad

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Soovitan tulla vastuvõtule. Suure tõenäosusega tuleb teha eesnaha operatsioon. Haigus iseenesest tavaliselt tagasi ei lähe.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

Uroloogia

Viimasel nädalal urineerimine tihedam.Suguti valus.Kusagil suguti peast 3,5cm allpool,suguti sisemuses,keskel,kõva tükk. Umbes ühe cm-se läbimõõduga. Vahekorras ainult ühega.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahtlus suguhaigusele. Ureetras võimalik kondüloom. Soovitav meestearsti vastuvõtt.
Edu
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: