Mycoplasma genitalium 29.04.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere

Mul leiti selline asi Mycoplasma genitalium PCR positiivne ja veel kerged uretriidi ja balaniidi nähud! On see mingi tõsine haigus. Ühesõnaga tegin kaaslasega ravi läbi Vibramycini 0,1*2 kümme päeva. Kui tundus et kõik on korras, kuu hiljem olime vahekorras ilma kaitsevahendita. Peale seda tekkisid mul (mehel) haigus nähud uuesti! Tahaks teada mis asi põhjustab sellist põletiku ja kas sellest on võimalik vabaneda 100%liselt!


Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kirjeldatud mikroob on oluline sugutrakti põletikutekitaja. Kõigepealt soovitan teil ennast veekord kontrollida mikroobi olemasolu suhtes. Kui uuringuga mikroobi enam ei leita, siis tuleks teid uurida eesnäärme põletiku suhtes.
Viimasel puhul leiate optimaalse käsitluse oma probleemile portaali sektsioonist Tasub teada / Kiiruuringud meestele.
Meditsiinis, eriti seksuaalmeditsiinis kus asjad sõltuvad kahest osalisest, kahjuks 100% garantiiga tulemusi ei ole.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Mycoplasma genitalium

Tere, käisin 18. August teie juures meestekliinikus. Tegin uriiniproovi ja sain vastuse neljapäeval, Mycoplasma genitalium oli positiivne. Teie kliinikumist helistas mulle üks naisterahvas ja ütles, et ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Mükoplasma genitalium on täna kõige keerulisem kusitipõletikku põhjustav mikroob. Ravi on tõesti keeruline ja vajab enamikel juhtudel korduvaid ravikuure. Azitro on ravijuhiste järgi õige ravim, kuid ravitulemus ...

Loe edasi

Ureaplasma urealyticum

Tere

Partneril tuvastati Ureaplasma urealyticum.
Sai igaksjuhuks ka kuur kaasa tehtud (sümptomid puudusid) 5 päeva kaks tabletti päevas.
Nüüd sai STD paketttest võetud kus testiti: ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ureaplasmade, nii parvumi kui ka urealyticumi, osas oleme täna seisukohal, et need ei ole põletikutekitajad. Küll võivad need mikroobid kaasneda põletikuga. Seetõttu pole need ka rutiinselt paneelides ...

Loe edasi

Mycoplasma genitalium

Tervist

Mure selles, et eelmise aasta keskpaigas sain diagnoosi Mycoplasma genitalium, eritis sugutist hommikuti ja ka päeva jooksul(on oht, et haigus on olnud juba pikemat aega, juba ennem ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

MG on tõesti täna kõige raskemini ravitav kusitipõletikku tekitav suguhaigus. Rusikareegel on, et mida pikemalt on haigus organismis olnud, seda keerulisem ravi. Kui partneril ravi aitas ja teil ei, siis ...

Loe edasi

Mycoplasma genitalium

Tere, dr. Punab, käisin täpselt 2 nädalat tagasi, esmaspäeval, Teie vastuvõtul. Seal tuli juttu Mycoplasma genitalium'st, mis mul diagnoositi. Mainiste seekord, et tegemist väga visa bakteriga. Nägu mäletate, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Keeruline mure. Lugu mäletam, kuid täpselt ees ei ole. Võimalik, et peaks ära tegema eesnäärmepõletiku testid. Ka see haigus võib anda ebamäärast eritust ja mükoplasma miskil määral soodustab prostatiidi ...

Loe edasi

Mycoplasma genitalium

Mul avastati Mycoplasma genitalium, kas on selle haiguse tekkimine võimalik ka muudel teguritel peale sugulisel teel bakteri saamisele ja kas on võimalik , selle bakteri olemasolu organismis ilma haigusnähtudeta ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Sugulisel teel levivad haigused levivad ikkagi sugulisel teel. Olmekontaktil nakkuse saamise võimalus on üliväike. Mykoplasma genitalium, aga ka ureplasma perekonna mikroobid ja isegi klamüüdia võivad ...

Loe edasi

urineerimisel vahest valu

urineerimisel tekkib mönikord väike terav valulikkus oeenises.aga vahest ei ole valu .mingit eritist vöi mäda pole tähele pannud .mis teha.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Võimalikud põhjused:
1. Leebemapoolsed suguhaigused: Mycoplasma genitalium, ureaplasma, klamüüdia.
2. Eesnäärme põletiku eri vormid.
Kui valu püib, siis soovitaksin ikkagi vastuvõtule ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: