palju symptomeid 12.03.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

tre
valu alakõhus, selja alaosas, munandites on ka valu ja valutab ka kannikate seest...siuke kiheluse tunne on puusas...peale kusel käimist tilgub päris palju kraami pyxxi....liigesed on ka valusad kõik....palavik on kh..ei tja mida teha?
käisin mingi detsembris arsti juures...siis oli mingi eesnäärme põletik...ravisime...vvalud jäid järgi...ja nyyd on peris hullux asi läind

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Näib, et te pole oma eesnäärme põletikust ikkagi lõplikult lahti saanud. Soovitan veelkord läbida korralikud eesnäärme põletiku uuringud. Optimaalse uuringuskeemi leiate portaali sektsioonist Tasub teada /Kiiruuringud meestele.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Erektsiooni häired

Sooviks meeste arsti vastuvõtule

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Meeste seksuaalhäired on tänapäeval kenasti lahendatavad.
Vastuvõtu aja saate kõige lihtsamalt broneerida e-maili teel: meestekliinik@kliinikum.ee
Või meestekliiniku kodulehe e-registreerimisvormil ...

Loe edasi

Küsimus seoses mehaanilise vigastusega

Tere, vigastasin mehaaniliselt oma kusitit. Proovisime tüdrukuga vahekorras midagi uut (sisestasime kusitisse pika silikoonist varda, mis on mõeldud siis selleks, et stimuleerida eesnäärme piirkonda). ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Uroloog tegelebki pisut teistsuguste tervisemuredega.
Kui probleem püsib, siis peaks selle probleemi põhjused välja selgitama. Pimesi siin toimida ei tasuks.
Mina alustaksin ikkagi põletiku-uuringutest.
Loe edasi

Alfusosiin munandimanusetsüstile

Tere

Hiljuti leiti munandilt herne suurune tsüst, mis on aegajalt tundlik ning tekitab ebamugavust. Seda siis ka munandijuhadele.
Arst kirjutas igaksjuhuks selle tarbeks välja alfusosiin ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tsüst munandimanuses võib olla sisuliselt suguteede laiend. Teket soodustab rõhu tõus suguteedes. Kõige tüüpilisem rõhu tõusu põhjus on miski muutus eesnäärmes.
Loodan, et eesnäärme sekreedi ja sperma ...

Loe edasi

Paistetus

Eesnahk eemaldatud nooruses,eesnääre 2013.Erektsioon välistatud. Nüüd äkki läks kogu peenis paiste, sugutipea paisunud ja punane, varre ümbert nahk turses. Tekkis ka palavik 37,9, mis paari päevaga järele ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Põhjuseid võib olla üsna mitmeid. Soovitan soojalt pöörduda erakorralise meditsiini osakonda. Peenise paistetus ja nahaalauste kudede põletik võib kiiresti edasi areneda ja olla tervisele väga ohtlik.

Loe edasi

Puudub seemnepurse.

Tervist! Tekkis siis selline küsimus. Nimelt vahekorras ei saavuta seda punkti et tekkis seemnepurse,kuid Kui teha käsitööd siis läheb aega aga saavutan. Seisab ilusti aga jah ei suudan lõpetada. Mis teha ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Iga inimene on loodud erinevalt. Mõnel on kiire seemnepurse ja mõnel on hoopis raske seemnepurskeni jõuda.
Küsite, et mida tegema peaks:
1. Oleks vaja teha korrektsed uuringud, et välistada ...

Loe edasi

Candidoos

Tere.kahtlustan et mul on candidoos suus ja ninas .tegelesime naisega oraal seksiga enne tema haigust enam ei ole tegelenud .sümptomid on keelel, on valge katt ,keel ja kurk kipitavad,nina karbikud on ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks ei ole kurguhaiguste teema minu valdkonnas.
Usaldage oma perearsti ja kui tema hakkama ei saa, siis vajadusel suunab ta teid õige spetsilisti juurde..

Loe edasi

Eesnäärme ravimi võtmine

Raviarst määräs Flosin 0,4. mg manustamise. Eesnäärme seisukohalt toimib ravim hästi, Enesetundele aga mõjub ravim laastavalt, tunne halb. Kaob töövõime, olek uimane,
Kurtsin olukorda perearstile, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Teil on kasutatud eesnäärme kapslit lõõgastavaid ravimeid, mille tugevus liigub sellises järjekorras:
alfusosiin Vastavalt sellele võib olla ka kõrvaltoimeid.
Loe edasi

Osaline ümberlõikus

Kas teie tasulisele vastuvõtule on võimalik pöörduda ka Tartus? Kui jah, siis mil viisil on võimalik sellele registreeruda? Sooviksin peenise eesnaha osalist ümberlõikust, mille käigus eemaldataks vaid ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Olenevalt kahjustuse ulatusest võib fimootilise rõnga ravi tõesti võtta aega mitu kuud.
Prognoosi hindamiseks on aga vaja esmasena teha läbivaatus.
Mina täna enam ei opereeri. Osaline ümberlõikus ...

Loe edasi

Kas see viitab külmetusele või, mis on selle põhjus?

Tere! On nädal aega peenise ots punetav ja kohati sellised nö valgemad täpid vms.
Vahepeal läks mööda, kuid hetkel nö see punetus tagasi. Ei valuta ega häiri urineerimist ja eesnahka pole valus ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pisut ebatavaline haigusnäht. Põletik peamiselt kusiti ava ümber ja ei haara kogu peenise pead.
Külmetusega siin miskit tegu pole.
Esimesena peaks välistama kusitipõletiku, siis ka sisemised ...

Loe edasi

Lichen Sclerosus

Tere

Olen mōnda aega käinud Gonsiori kliinikus seoses madala testoga. Lisaks on mul probleemiks sümptomid, mis viitavad LS-ile ja ka arst kinnitas, et see on nii. Lahenduseks pakuti, et tuleks ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Alati on võimalik paluda teist arvamus teiselt meestearstilt. Ma ravin aastas kümneid selle haigusega mehi ja usun samuti, et mida varem raviga alustada, seda parem ja kiirem on ravitulemus.
Kuna ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: