roospõletik 17.07.06 / Loodusravi

Külastaja küsib:

Tere.
60.a. mehel on teist aastat järjest jalal (põlvest allapoole, par. jalg) roospõletik. Raviks määrati Duracef 500mg 1kaps. 2 korda päevas. Olen veel peale pannud teelehti.
Kas on võimalik veel millegagi leevendada valu jalas ja kas on võimalik roosi kuidagi ennetada?
Lugupidamisega Ene (haige abikaasa).

Arst vastas:

dr Vigala Sass

päikest!
see on süvaveenide põletik. kasutage aescusan määret - apteegist, see on hobukastani ekstarktidel tehtud. te võite ka ise kastanimunadest tõmmist teha - korjake praegu noored võrsed ja pange viin peale. doosi ei oska öelda, sõltub kangusest. lihtsam on apteegist seega.
sass

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Loodusravi

streptokokk

Tere Sass!Minu emal on korduvalt roospõletik,mis lööb välja kõrva ümbruses.Tean,et selle põletiku põhjustajaks on streptokokki bakter.Kas on võimalik seda bakterit kuidagi vältida?Tänan.

Vastas dr Vigala Sass

ainult antibiootiline mitmekordne kuur - lisaks teha alati kohalik soojendus 20-30 min. nii 2-3 kuud - antibiootikumid küsida raviarstilt, anda mitmekordse löögina - vahe 2-3 nädalat, nii 4-5 korda. aga ...

Loe edasi

Roospõletik

Olen naine nats üle viiekümne.Põen tihti roosi.Umbes 8 aastat tagasi esimene.siis kahel järgneval aastal kumbagil veel kord.Siis umbes 3 a. vahet ja kolm aastat tagasi hakkas juba väga tihti käima- vahelkaks ...

Vastas dr Vigala Sass

Vabandan, te olete rääkinud roosist, aga millistes kohtades teil see tekib, pole juttu. täpsustage.
sass

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi